renia_b
Fanka BB :)
jopal ja jestem w drugiej ciąży, ruchy wprawdzie czuję , ale jakoś bardzo delikatnie i nisko pod brzuchem. Trochę mnie to zastanawia, bo brzuch spory, a dzidziuś jakby pod brzuchem. Sama nie wiem czy to normalne, a nie pamiętam jak było w I ciąży. I brzuch był inny. na pewno niedługo ruchy poczujesz :-)
Magda ale ty to masz siłę kobieto. Ja po takich nieprzespanych nocach padłabym. Nie wspomnę o podłym nastroju. Chyba jakiś wstrętny wirus wasz domek nawiedził. Mam nadzieję, że szybciutko będzie dobrze.
Kasiakulek nie znam się na ciśnieniu, ale możliwe, że to przez brak ruchu. Najlepiej powiedzieć o tym lekarzowi. Pozdrowienia dla córeczki.
Uwielbiam upały i jak na razie nie jest ze mną źle. Ale energii to mi brakuje.
Trochę was poczytałam i zmykam spać. Jutro rano do pracy - oj nie chce mi się i nie wiem jak długo wytrzymam.
Magda ale ty to masz siłę kobieto. Ja po takich nieprzespanych nocach padłabym. Nie wspomnę o podłym nastroju. Chyba jakiś wstrętny wirus wasz domek nawiedził. Mam nadzieję, że szybciutko będzie dobrze.
Kasiakulek nie znam się na ciśnieniu, ale możliwe, że to przez brak ruchu. Najlepiej powiedzieć o tym lekarzowi. Pozdrowienia dla córeczki.
Uwielbiam upały i jak na razie nie jest ze mną źle. Ale energii to mi brakuje.
Trochę was poczytałam i zmykam spać. Jutro rano do pracy - oj nie chce mi się i nie wiem jak długo wytrzymam.