PaulinaMAria mój syn też na początku nie dawał sobie obciąć włosów, ale potem widział jak ja obcinam maszynka męża,trochę mu tłumaczyliśmy i teraz to uwielbia, sam sobie stawia krzesełko przed lustrem i każe się obcinać
Gabi powracające mdłości to nic niepokojącego, za to bardzo denerwującego
mam znajomą ktora jeszcze w 6m-cu się męczyła z tym.
Qraa ta ciotka dobrze się czuje? może upał tak podziałał na nią, że takie tekst palnęła. No chyba że po prostu z takich wrednych, takie osobniki też znam
Mój mąż też brak seksu przeżywa, od kiedy zaszłam kochalismy sie 2 razy, na szczęscie mówi o tym, ale odstawia cyrków, bo rozumie sytuację. Biedny jeszcze długo poczeka, bo ja się boję twardniejącego brzucha po seksie, a i ochoty przez to brak. A wogole ta ciąża dziwnie na mnie działa, wogole nie czuję się kobieco. Tylko tak mamuśkowato.
Kasiakulek nie wiem czy takie chwilowy jest poważny, tu dziewczyny piszą że ogolnie wysokie cisnienie to powazna sprawa, koniecznie powiedz na wizycie o tym. Sama jestem ciekawa, bo też mam takie skoki ciśnienia, tylko po wysiłku,np jak wchodzę na pierwsze pietro do domu, to natychmiast muszę usiąśc, bo serce wali i aż słabo. Nie mierzę, ale czuję że wtedy wzrasta. A przed ciążą kondycję miałam wyrobioną.
mAgda ja też się martwie o was, kurde niefajnie że tak cięzko u Ciebie do lekarza się dostać...