estranea- super, że wszystko w porządku na wizycie
oomamba- ja szanuję tak samo każdą decyzję, oczywiście poród sn jest wspaniały, oraz cc nie jest zła, ja również wolę poród w szpitalu, gdyż maja tu najlepszy sor dla noworodków w razie "w" gdyby nie daj Boże coś, to reakcja byłaby natychmiastowa. Mi na szczęście kur**ca przeszła, jak na razie mam cierpliwość dosyć sporą, ciekawe jak długo , a tesciowa wygrała konkurs z tekstem
magda z uk- szalona kobieto, jesteś dowodem, że się da..i to bez dopalaczy
ewelinka shn- a co ona wnusię chciała? hehe teściowa, teściowa tralala zawsze wie jak skutecznie zepsuć humor synowej
Anula- hurra gratulacje, celujący woow.. a zajęcia się znajdą, zobaczysz ;-)
lionessa- ja pierdziele, ale kolejna do konkursu ;-)
olushia- ja też mam takie akcje, już mam ochotę coś kupić, ale myślę, dla chłopca mam zakaz, bo szafa pęka w szwach
Moja teściowa ogólnie mało się wtrąca i rzadko cos palnie, ale jak już coś powie, to pioruny lecą z oczu.
Rok temu miałam akcję z Damianem pod sklepem, zadymę mi zrobił, histerię, potem rozkazał, ze mam mu loda kupić, a tu babunia kochana nagle podchodzi i mówi "nie płacz Damianku, babcia kupi ci loda" jak jej zakazałam, bo jest niegrzeczny, to wcisnęła mu na siłe 2zł do kieszeni
to był koniec mojej cierpliwości . Wieczorem poszłam do niej na pogadankę, wytłumaczyłam jej dlaczego ma tego nie robić raz a porządnie.
Co do płci, we mnie leży ostatnia nadzieja.. szwagierka zamknęła produkcje na dwóch synach, każdy wyczekuje wieści, u męża w rodzinie same chłopaki, każdy kuzyn, czy kuzynka ma albo 1 , albo 2, u mnie na 6 maluchów są 2 dziewczynki. :-)