reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Póki co mało, ale będzie dołączać co rusz kolejnych mamuś!! Czekamy na WAS!

Mam 24 lata, pracuję. W kwietniu minie 2 lata od naszego ślubu.
O dzidzię staramy się oficjalnie od października 2013, udało nam się w 6cs :tak:

Z niecierpliwością czekam na 1 wizytę u gin.
Umówiłam się w 7tc. Wcześniej słyszałam że nie ma sensu, bo i tak może nie być nic widać.

Tak Matik, ja już po terminie @. W środę skończę 5tc :-)

No to super, ja mam jeszcze tydzień ok. Bo na pewno owu było szybciej niż pokazuje to program . Przecież w 7 dniu po owu nie miałabym takiej kreski . Kolejne dni coraz mocniejsze naszczęście , więc jestem dobrej myśli . Nic innego mi nie pozostaje ;) jak czekać . Powodzenia dziewczyny :) &&&&

Matik, ja już po terminie, tak :sorry2:

Dziewczyny, wiem, że może za wcześnie, ale zrobiłam już listę grudniówek (pomysł z innych miesięcy), mam nadzieję, że się nie obrazicie :zawstydzona/y: Lista na Was czeka ;-)

Dzień dobry dzisiaj :-)
U mnie samopoczucie fatalnie, jestem kłębkiem nerwów i zmęczenie mi się udziela jak nigdy :no:

No cześć :-) ja dzisiaj pospalam sobie do 10 bo mam wolne w pracy :-) więc jakoś więcej energii mam od rana. A powiedzcie mi macie już mdłości? Bo ja nie.. W pierwszej ciąży też miałam bardzo słabe a skończyło się źle.. Więc już sobie wkrecam,choć wiem że mogą jeszcze przyjść. A sa i takie które wcale nie mają...

reklama
Jeszcze nie mam mdłości.
Generalnie poza sennością i czasami bólem w podbrzuszu (nie cały czas), to nic mi nie jest.
Ale mdłości to tak w 6tc z tego co slyszałam.
Więc myślę, że spokojnie :tak:

Ja dzisiaj zrobiłam 2 sikańca, żeby sobie popatrzeć i krecha jest już b. gruba!
Nie moge się doczekać wizyty!!

Do góry