reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
melduje sie i ja :) rzadko zaglądam bo staram sie jaknajwiecej leżeć ale będę sie odzywac , w pon mam wizytę u gin więc będę wiedzieć czy ciąża rozwija sie prawidłowo i dop wtedy pewnie zacznę sie naprawdę cieszyc :) miłego dnia dziewczynki :D

Czy możesz sobie w stopce zapisać termin wizyty ? Zawsze będziemy pamiętać :)

A ja to jeszcze poczekam do lekarza No mój program raczej źle mi wyliczył termin owu bo przecież pozytyw nie wyszedł by 7 dnia po owu
No więc miszę czekać żeby miną termin @ wstrętnej i dopiero do lekarza

melduje sie i ja :) rzadko zaglądam bo staram sie jaknajwiecej leżeć ale będę sie odzywac , w pon mam wizytę u gin więc będę wiedzieć czy ciąża rozwija sie prawidłowo i dop wtedy pewnie zacznę sie naprawdę cieszyc :) miłego dnia dziewczynki :D

Ania, widzę, że nasze suwaczki będą się praktycznie w tym samym czasie przesuwać hihi :)

Matik2012, na pewno się uda! Trzymamy kciuki :-)

Też o tym pomyślałam, kiedy zobaczyłam suwaczek wraz z Twoją lokalizacją hihi :D
Życzę spokojnego przebiegu ciąży :-)

Matik, trzymam kciuki skoro takie jest Twoje marzenie :-)
AniaWroc, widzę, że dziś masz rocznicę. Wszystkiego najlepszego, życzę Wam kolejnych lat razem! :-)

Witam!

Grudniówki! Więc to ostatni miesiąc roku... piękny miesiąc :)

Życzę Wam nudnych miesięcy, zdrowia dla Was i Waszych Fasolek, dużo wytrwałości i szczęśliwego rozwiązania!

Marcówka `14 ;-)

Hej dziewczyny!
Dołączam do Was :)
Termin na 03.12.14 :)
Beta: 137,1
Progesteron: 53 :-)

Jak się czujecie?
Ja walczę z przeziębieniem - gardło i lekki katar!
Czasami boli mnie brzuch, jak na @, też tak macie?

reklama
Fimka, witaj! To widzę, że masz termin dzień po mnie, gratulacje! Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę no i oczywiście spokojnej ciąży. Na razie dziewczyny mało piszą. Mnie też boli brzuch, więc nie jesteś sama, do tego mam mnóstwo innych objawów, a samopoczucie fatalnie... :no: Powiedz coś o sobie :happy2:

Do góry