reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Aaa, bo w "o sobie" chyba inaczej było :)
No to tak jak my!! :)

Super, super! ZAPRASZAMY!! :)

Jakieś objawy? Mdłości?
Kiedy masz termin?

reklama
Czyli objawy podobne jak u nas.
To chyba normale.
Chciałabym więcej, ale pewnie przyjdzie na to czas.
A ja już się niecierpliwię gdzie te mdłości!! :-D

Przyznam się ze 2 lata doszukiwałam się objawów. Co miesiąc miałam pełen pakiet objawów ciązowych typu zawrotu głowy,mdłosci,sikańsko a ciązy brak było :) Teraz w sumie czuje ze coś się dzieje " na dole" ale na pewno nie jest to nic z objawów ktore teoretycznie większość z dziewczyn w 5tc opisywało :) Mam nadzieje ze nie załapie się na haftowanko i inne sennosci bo chciałabym normalnie pracować :) Póki co czekam na wizytę serduszkową a ona dopiero w 8tc - za 2 tygodnie..jak ja tyle wytrzymam ? nie wiem :szok:
Obstawiona jestm lekami..co 3h coś łykam , mam nadzieje ze to starczy aby fasolek chciał ze mną zostać :tak:

A jakie suplementy przyjmujesz?
Pewnie że zostanie z Tobą!!
Ja też mam do wizyty jeszcze prawie 2 tyg.

Będziemy się wspierać! :)

Na podtrzymnie ciązy...luteina dopochwowo 3x2 , duphaston 3x1 , magnez 3x2 , estrogeny do jutra i no spę 3x2 , także troszke tego łykam :szok: oczywiscie folik do tego od 3 lat :wściekła/y:

Ooo, to widzę, ze full zestaw :szok:
Ja poki co biorę tylko Acard (na własną rękę).
Progesteron mam wysoki (53 14dpo) więc chyba ok.
No i urozmaicam dietę w warzywa, owoce, czerwone mięso.
Byle do I wizyty!!

Ooo, to widzę, ze full zestaw :szok:
Ja poki co biorę tylko Acard (na własną rękę).
Progesteron mam wysoki (53 14dpo) więc chyba ok.
No i urozmaicam dietę w warzywa, owoce, czerwone mięso.
Byle do I wizyty!!
jestem po ivf..wiec w moim przypadku z góry jest podtrzymanie ciązy..zanim jeszcze ona powstała :tak:
też modle się o te 2 tyg zeby wszystko było ok do wizyty..duzo leże , zdrowo się odzywiam , jem te wszystkie leki

reklama
Do góry