Witam wieczornie
Niedziela zleciała...jak zawsze za szybko
Od jutra kolejny ciężki tydzień. Do wakacji 18 dni....trza być twardym
Zanag ehhh...faceci to dziwny naród. O ile prościej by było, jakby tak po prostu powiedzieli,że coś im dolega. Mój z reguły małomówny. Nauczyłam się go już i wiem,że jak burczy, to coś mu jest. Na szczęście radzimy sobie bez kłótni, ale nie ukrywam,że trwało to wszystko kilka lat, nim nauczyliśmy się siebie na wzajem. Cieszę się,że dzień minął Wam całkiem spokojnie
Mysza ja piłam kawę w każdej ciąży. W tej też. Gdyby nie ona, to bym chyba padła, bo mam strasznie niskie ciśnienie. To fakt...czasem pomaga na ból głowy. Najlepiej taka czarna z cukrem i cytryną.... Niestety bywa i tak,że sięgam po proszki, bo jednak dziećmi się nikt nie zajmie, a ból chwilami jest koszmarny
Udanego wypoczynku :-)
Katjana na pewno wszystko jest ok. Wiem,że czasem ciężko jest opanować stres i nie powiem Ci "nie martw się". Trzymam jednak mocno kciuki, aby wszystko było dobrze
Bardzo mocno!
Agrafko nie stresuj się;-) Ja tam wiem,że przyniesiesz jutro dobre wieści. Wciąż trzymam mocno kciuki!:-)
Cypryda widać mąż bez Ciebie żyć nie umie. Sam iść nie chciał, ale jak Ty poszłaś, to się dusił
Fajnie, znaczy,że Cię bardzo mocno kocha
Super,że mogliście pobyć na takiej dyskotece. Zawsze to coś innego niż dom, dzieci itp...zazdroszczę
:-)
Czarna ja tam uważam,że moje dwie córcie, to chyba najlepsze zrządzenie losu! Nie ukrywam,że jak byłam w II ciąży i powiedzieli mi,że dziewczynka, to był lekki zawód. Dziś jednak....ehhh.....one sa jak bliźniaczki! Najlepsze przyjaciółki pod słońcem. Gratuluję Ci drugiej córeczki:-) Osobiście uważam,że to nic złego mieć marzenia o okreslonej płci. Ja miałam i je spełniłam. Czy uda się po raz kolejny? Się okaże 23 lipca
Kontra ja bym tak z chęcią nic nie robiła, tylko spędzała czas z mężem i wcinała arbuza
Korzystaj kochana ile możesz!
Estranea znam dzieci w wieku Twojego synka, które nawet 5 minut same się nie pobawią, więc i tak jest dobrze z Kubusiem;-)Wyśpij się porządnie
Ewelinko mega kciuki za wizytę Twoją trzymam
Myślę,że jesteś na takim etapie ciąży, że spokojnie powinni Ci płeć powiedzieć....czekam zatem na wieści, no i jakoś tak czuję,że u Ciebie dziewczynka:-)
Wszystkim bez wyjątku życze spokojnej nocy! No i do jutra...jak zwykle pewnie dam znać z autobusu