Hej!
Melduję że żyję
i wszytko ok, pomimo zmęczenia po piątkowej i wczorajszej imprezie. Było naprawdę fajnie, choć w sobotę byłam już trochę przemęczona. a dziś też ledwo żyję, pogoda kiepska, pada...
Wczoraj Kuba zasnął dopiero o 23, bo była kuzynka męża z 4 letnią córką i dzieciaki fajnie się bawiły.
Spróbuję was nadgonić, ale z góry przepraszam jeśli wszystkim nie odpowiem.
magda z uk - to była nasza 5 rocznica.
slonko - dużo zdrowia dla córki.
zanag - ja swojego Kubę urodziłam w lutym i na początku ubierałam go tylko w długie rękawy (nawet dwa) i np. śpiochy. A z ciuszkami na lato to nieraz ciężko na rok do przodu kupić. Mój Kuba jest drobny i teraz (ma ponad 2 lata) nosi rozmiar 86. Z kolei koleżanki syn ma roczek i też nosi 86. Ale jak kupisz taki krótki rękaw np. 68, 74 to przyda ci się na wiosnę, lato i jesień (w zależności od wielkości dziecka).
makrofag - nie zamartwiaj się za dużo,bo to i tak nic nie pomoże,a raczej może zaszkodzić taki ciągły stres. Wiadomo, że w ciąży ma się różne nastroje. Ja nieraz mam takie dni że płaczę z byle powodu...Głowa do góry, będzie dobrze!
kontra - fajnie, że u ciebie wszystko ok. Ja biorę
emibion natal 2 plus. Choć nie codziennie, bo nieraz zapominam wziąć.
ulenka - ja też nie szukam małych ciuszków. Może dlatego, że będzie drugi chłopak i mam po Kubie prawie wszystko.
jopal - pewnie już za późno, ale przytulam!!!
katjana - ja niedawno też tak miałam, że z mężem o wszystko się kłóciłam i płakałam. Już wolałam, żeby go nie było... też nie rozumiał, że ciąża to trochę inny stan i najlepiej jakby po prostu nieraz odpuścił. Na szczęście na razie jest ok.
Ja dziś też mam lenia. Całę szczęście, że synek fajni się sam bawi