reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
ulenka,ola,oomamba,agrafka,estranea dziękuję!!!:-)
mama290 strasznie mi przykro:-(
magda uk dobrze,że już jesteś;-)
ulenka ja 2 dni temu od 4.45 buszowałam:sorry2:
paulina jaki fajny torcik:blink:
zanag ale z drugiej strony jak masz sie meczyc to lepiej w domu posiedziec;-)
kama a co z tą toksoplazmoza? Ty nie pisałaś czasami na mlodych mamach na głownym?
magda ja tak miałam na samym poczatku 4 dni glowa mnie bolala ale jak,masakra,Łącze sie w bólu:-(
mitemil wiesz co,myslalam dzisiaj o Tobie:-p
czarna ja obolała nie,ale lewa reka tak mi dretwieje ze jak sie obudze to mam łzy w oczach a moj za kazdym razem pyta co sie stalo ze placzesz?
oomamba agrafka nie wiem co tym dzieciakom jest Mowie do mojej corki posprzataj w pokoju-nie slyszy. mowie głośniej to ta z awantura ze krzycze na nia jak jest R w domu to idzie na skarge,to on jej tłumaczy ze musi sie sluchac bla bla bla wiec Ona przyjdzie powie przepraszam i robi to samo a czasami naprawde jest taka grzeczna slucha sie i wogole nie wiem od czego to zależy:sorry2:
cypryda Ci mężowie;-)

hehe ale sie uśmiałam z Waszych dzieciaków. My ostatnio byliśmy na lodach kulkowych i spadło Marnej na bluzke a ona mowi ojej ale sie uje*****,my na siebie powaga ale tak jest jak sie idzie na plac zabaw az uszy wiedna tak te dzieci klna!!!!Jakis czas temu powiesilam corce w pokoju nowa firanke okno jakis czas bylo otwarte wiec wpadła mucha a ona rusza firanka i mowi asio asio bo mi obsrasz moja nowa firanke,wzielam klepke na muchy a Marna w krzyk nie zabiaj mojej przyjaciółki:-D:-D

Dzis posprzatałam troche mieszkanie bo imprezke mamy w niedziele to potem tylko przetre kurze ogarne lazienke i git
;-)ale znowu mnie plecy bola juz mialam spokoj:dry:najgorsze jest to ze jak chodze to w krzyżu tak mi pyka głosno jakby mo kość sie prtzesuwała:zawstydzona/y:miałam isc do rehabilitanta co wczesniej chodziłam ale zapomniałam mojego gina zapytac czy moge:blink:
lece nalesniki smazyc;-)

reklama
estranea dziekuje za pocieszenie :) Chyba masz racje, na kopniaki jeszcze troche trzeba poczekac ;)

Ja z obiadami tez mam niezle urwanie glowy, nic mi sie nie chce robic.. Nie mam zadnego pomyslu ani koncepcji jak zwykle robilam to doslownie z palcem w nosie a dzieci trzeba jednak nakarmic ;)

Do góry