reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Oomamba nim urodziłam swoje zawsze dziwiło mnie to, jak tak dzieci mogą rzucać się i krzyczeć. Dziś mi jest szkoda takich mam, bo sama wiem, jak czasem trudno zapanować nad dziećmi choćby człowiek nie wiem jak się starał:sorry2:

reklama
Z takich smiechowych akcji ostatnich dni to Nikola hustala sie na ogrodku i babcia pyta "moge sie pobujac na drugiej hustawce" a ona "nie bo masz za gruba pupe" szok haha a jak wczoraj krew oddawalam to mowi do Pani (co jest polka) ze tata puscil baka w domu... No wiecie co hehe

Ulennka mów nam tu syzbko jak wizyta, znasz płec??

Ale macie przygody z dzieciakami :) A to wszystko dopiero przede mna heheeh narazie to czasem zajmuje sie siostrzenica na szczescie jak jestesmy w sklepie to obok zabawek itp produktów dla dzieci przechodzi grzecznie a jak na cos sie uprze to wyciagam tansza rzecz bardziej kolorowa i yptam co woli,ze dzisiaj tylko jedna rzecz i działa :))))

Hehe niezłe te dzieciaczki :D jak tak czytam to aż się nie mogę doczekać aż moja Nikolka będzie mówiła bo takie dzieciątko zawsze coś śmiesznego palnie i nie wiadomo nawet skąd ono takie słowa bierze :p:p

Haha Dziewczyny, ale się uśmiałam z Waszych opowieści. Dzieciaczki macie przecudne, one po prostu cenią sobie szczerość :-D

Ale sie usmialam :) ja moge opowoedziec.historie.brata jak byl maly.
Mama poszla z nim do lekarza, na poczekalni byl pan, ktory jak wyszedl od lekarza.powiedzial zonie, ze ma kur... zastrzyki. Minelo troszke czasu, czesc ludzi wyszla doszli nowi i przyszla.kolej na.mame i brata. Po wizycie wyszli od lekarza i pech chcial ze przyszla ciotka ze wsi i pyta.brata co sie stalo. A on do niej kur... lekarz mi przepisal syrop..... :D

reklama
Do góry