reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Oomamba nim urodziłam swoje zawsze dziwiło mnie to, jak tak dzieci mogą rzucać się i krzyczeć. Dziś mi jest szkoda takich mam, bo sama wiem, jak czasem trudno zapanować nad dziećmi choćby człowiek nie wiem jak się starał:sorry2:

reklama
Z takich smiechowych akcji ostatnich dni to Nikola hustala sie na ogrodku i babcia pyta "moge sie pobujac na drugiej hustawce" a ona "nie bo masz za gruba pupe" szok haha a jak wczoraj krew oddawalam to mowi do Pani (co jest polka) ze tata puscil baka w domu... No wiecie co hehe

Ulennka mów nam tu syzbko jak wizyta, znasz płec??

Ale macie przygody z dzieciakami :) A to wszystko dopiero przede mna heheeh narazie to czasem zajmuje sie siostrzenica na szczescie jak jestesmy w sklepie to obok zabawek itp produktów dla dzieci przechodzi grzecznie a jak na cos sie uprze to wyciagam tansza rzecz bardziej kolorowa i yptam co woli,ze dzisiaj tylko jedna rzecz i działa :))))

Hehe niezłe te dzieciaczki :D jak tak czytam to aż się nie mogę doczekać aż moja Nikolka będzie mówiła bo takie dzieciątko zawsze coś śmiesznego palnie i nie wiadomo nawet skąd ono takie słowa bierze :p:p

Haha Dziewczyny, ale się uśmiałam z Waszych opowieści. Dzieciaczki macie przecudne, one po prostu cenią sobie szczerość :-D

Ale sie usmialam :) ja moge opowoedziec.historie.brata jak byl maly.
Mama poszla z nim do lekarza, na poczekalni byl pan, ktory jak wyszedl od lekarza.powiedzial zonie, ze ma kur... zastrzyki. Minelo troszke czasu, czesc ludzi wyszla doszli nowi i przyszla.kolej na.mame i brata. Po wizycie wyszli od lekarza i pech chcial ze przyszla ciotka ze wsi i pyta.brata co sie stalo. A on do niej kur... lekarz mi przepisal syrop..... :D

reklama
Do góry