reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry :)

Dość ciężka noc za mną, chyba się skuszę na kawkę na start...
Mój kocur ubzdurał sobie że jestem jego poduszką i całą noc walczyliśmy by dał mi spokój ;)
Teraz leży obok, patrzy mi w oczy i mruczy zadowolony... Bezczelny drań!
Strasznie pocieszne są Wasze maluchy! Bardzo mi te historie poprawiły humor :)
Miłego dnia!

reklama
Witam Kochane:-)
Ale dzis za oknem piękna pogoda:-) sloneczko swieci i az chce sie zyc.
Wlasnie zjadlam sniadanko,wypilam pyszna kawe zbozowa:-) (inna mi nie wchodzi) i ide do lazienki sie piekna robic hihi mezus dzis w domu bo na nocke idzie i obiecal mi dzis zakupy ,wiec znow wyprawa do Poznania mnie czeka. Wczoraj po lek pochodzilismy troche po sklepach i nawet kupilam sobie wymarzone biale spodnie ciazowe ( z wyprzedazy w C&A) i mielismy jeszcze jeschac na malte polatac po sklepach ale bylam tak padnieta ,ze skonczylo sie tylko na rollo kebabie mniam takze dzis kontynuacja chodzenia po sklepach u nas.

Ale sie najadlam,pekam! hihii tez tak macie,ze tylko oczy otworzycie i musicie szybko cos wszamac?? jeju ja od razu lece do lodowki bo z glodu az mdli.
życze wszystkim udanego dnia:-)

Witajcie kobietki :)
Ja dziś odezwę się znów dopiero po południu :) O 8 wyjeżdżam na wycieczkę do Bobolandii z moimi przedszkolakami a po powrocie prosto do fryzjera yupi :D

Miłego dnia :)

acha... Uleńko - ja mam odwrotnie, po przebudzeniu z godzinę nie mogę patrzeć na jedzenie tylko piję wodę szklankami :D

Buźka :)

Ulenka serio u Ciebie słońce??? U mnie za oknem cała noc pada:no: A na spacer z psem trzeba iść. Na szczęście mój pies to jak księżniczka - poczuje kroplę deszczu i ucieka. Więc ekspresowo będzie. Robi co swoje i już przy drzwiach czeka:-)
Zanag - Ja dzisiaj niewyspana również... I biedne obie musimy do pracy wstać. Ja też mam plan żeby przynajmniej do 7 miesiąca pracować. Jeszcze muszę kogoś wytrenować na moje miejsce, bo nie dość że prowadzę cały zespół, to mam masę projektów w których na razie tylko ja się orientuję...

Cześć Kobietki!

Zanag- łooo jej, Kochana współczuje Ci tak wcześnie rano wstawać do pracy. Kiedy planujesz iść na L4?

Ula- w C&A jest też odzież ciążowa? Ja nie miałam o tym pojęcia. Póki co zaopatruje się w H&M dział MAMA. Mam 3 pary spodni i mega sobie je chwalę. Pokaż koniecznie w wątku ubraniowym Twój nowy zakup! Ja uwielbiam oglądać, mierzyć i kupować ciuchy.

qraa- ale fajnie, że masz taki ambitny plan związany z pracą. Ja już od 8 tyg. na zwolnieniu, niestety rodzaj mojej pracy nie pozwala na to, abym w ciąży pracowała. Ale się uśmiałam z pieska.

Cypryda
- miłych wrażeń na wycieczce! A potem koniecznie pochwal się fryzurą!

Ja już po śniadaniu i zaraz się biorę za naukę pełną parą. Jutro ostatni egzamin na Uczelni, juuupi.

Ulenka-gdzie te słońce??? U mnie tez ulewa buu..
Czarna - my tez pochowalismy psa we wrzesniu i ta sama historia, moj byl bardzo przywiazany do Bambusia
Cypryda- piekne aparaty :-)
Dzis sen o supermarkecie ze robilam zakupy takze szalu nie bylo hehe :-)
Ide sie kloc . Nie lubie, bo po mamie mam pochowane zyly. Buziaki

Anula tak jest tak jak w h&m specjalny dział dla kobiet w ciąży,maja fajne ciuszki (poogladaj w necie) ,w poprzedniej ciazy tez tam kupowalam i spodnie i spodniczke nosilam cala ciaze od 4mies i do dzis sa idealne tyle ze spodnie juz nie modne,ale spodniczka ok ,tylko musze w nia jeszcze troche wrosnac.

qraa
na prawde mam za oknem piekne sloneczko,az razi w oczka i temp tez nie jest niska bo wyszlam do okna w samych naramkach i wcale nie zmarzlam. taka pogode to ja ubostwaim. Nie lubie upalow ale slonce owszem:-D

cypryda Bobolandia?? brzmi fantastycznie:-) musisz opowiedziec po wycieczce co to jest ciekawego:tak: A i zdj po fryzku prosimy:tak:

reklama
Dzień doberek .
Wracając to zamkniętego to listopad 2014 juz to zrobił i Ja jestem za będzie mi raźniej gadać bo też mam swoje problemy tutaj ale nie chce pisać otwarcie :( .
Wy tu o letnich ubraniach a u Mnie 9 maks 21 stopni i zimny wiatr ach zima jest niestety na południu juz śnieg u mnie w brisbane nigdy go niema ale przymrozki są :( .
Idę młodemu obiadek szykować zaraz wróci ze żłobka busem. :)

Do góry