reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

kurde ja też chcę golonkę moj mąż mówi że jestem obrzydliwa bo najbardziej to lubię tą skórkę i te jak on mówi tłuste i galaretowate ochłapy:D

reklama
Witajcie :)
Ale mi narobiłyście apetytu na naleśniki...! Coś czuję, że to będzie mój jutrzejszy obiad :) Na codzień żywimy się z mężem "na mieście", on w barze mlecznym a ja w pracowniczej kantynie i tylko w weekend gotujemy. Moja mama strasznie nad tym boleje, ale co zrobić jak pracujemy w różnych godzinach i tak nie ma szansy usiąść razem i zjeść :(

agrafka - ale się uśmiałam z tekstów twojego Damianka. Tak, dzieci są szczere, aż do bólu...

oomamba - u mnie też okres rzucania zabawkami, mega histerii, "bycia na nie" itp. Ja na szczęście nie miałam jeszcze mega akcji sklepowej. Rzadko z Kubą chodzę na zakupy, ale on lubi ciągnąć koszyk na zakupy i to mu wystarczy. Nieraz chce zabawkę, ale da sobie jakoś wytłumaczyć - puki co...
A dziś np. jak wrócił ze spaceru po 19, to już mu nic nie pasowało, od razu się denerwował i histeryzował. Ciężko było go też położyć spać, na szczęście mąż pomógł :)

magda z uk - no Twoja Nelly to dopiero dała popis z tymi gadkami. Skąd dzieci biorą te wszystkie zwroty?...

Ależ te dzieciaki mają pomysły - niezłe opowieści...

A ja dzisiejszy wieczór siedzę sama. Mąż pojechał do swojego brata trochę popracować na kompie. Ale i tak długo nie posiedzę, bo zmęczona jestem.

estranea- wolny wieczór, a Ty spać idziesz :-D
Ja mam to samo, wolna chata jeszcze tylko 2 dni , bo potem mały ma wakacje, a ja zamulam i śpię cąłymi dniami. Idę lulu, bo jutro na pobranie krwi i wyniki, ja chę już wizytę buuu, jeszcze 6 dni :-) dobranoc kochane!

agrafka - no widzisz... wolny wieczór a ja nawet drinka wypić nie mogę, hehe. Ja też idę jutro zrobić wyniki z krwi i moczu. A wizytę mam 8.07.
Dobranoc dziewuchy.

reklama
Magda skad ja to znam :p
Nikola jest na etapie wszystko "czemu" hehe i dopytywac sie bedzie do tej pory az mi zabraknie pomyslow :p np. Wczoraj jechalysmy autem i wymyslila ze chce pieska.. No tak to mowie ze kiedys jak bedzie starsza i mowie ze mialas pieska (mielismy shar-pei) a Nikola a gdzie Tequila ja mowie ze spi w chmurkach a czemu bo byla chora a czemu bo zjadla cos nie zdrowego a czy mozemy poleciec do Tequili i zobaczyc czy dobrze sie czuje a ja ze nie kochanie a N a czemu? Heh i tak w kolko :D no ale w ten sposob dzieci swiat poznaja :-) ale jak ja spytam sie czemu to dziecko potrafi powiedziec "bo nie ma dzemu":) i stad u N kroluje czemu a nie dlaczego bo pasuje jej do nie ma dzemu :D

Do góry