reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

hej mamcie

dostalam info "Dziewczyny kochane, zależy nam bardzo żeby w testach, które przeprowadzamy na forum brały udział nasze Mamy:) Poproszę rozpropagujcie w swoich grupach i się zgłaszajcie:) Dove Purely Pampering - Test - BabyBoom " tak wiec kto chetny to zapraszam

sory ze mnie nie ma, nie mam mocy, mialam sie jutro bronic, okazalo sie ze moja praca nie jest jeszcze zatwierdzona i obrona na wrzesien przelozona, jestem mega wsciekla, bo nie potrzebnie po nocach siedzialam i sie uczylam i zadnego kontaktu ze swiatem nie mam

[*] dla Aniołkow... bardzo mi przykro
:-(

teraz juz bede czesciej, ale Was nie nadrobie, widze kilka nowych mam, super

co do zamknietego, ja tez jestem zdania, ze wtedy glowne nam padnie, bo i na lipcowkach i sierpniowkach moich tak jest, wiec jak chcecie;-)

reklama
Z tego wszystkiego zapomniałam przywitać wszystkie nowe grudnióweczki, które dołączyły podczas mojej nieobecności:happy2:
Mam nadzieję,że wszystkie szczęśliwie razem dotrwamy do końca:tak:

Witajcie,
padłam wczoraj o 18 i właśnie się obudziłam... i od razu fon i na forum. Czuję nowe uzależnienie ;)
Bardzo mi przykro z powodu straty Waszej koleżanki :( i jak Ktoś wcześniej wspominał również mam nadzieję, że nie będzie już więcej takich przykrych informacji...

Lecę robić przegląd lodówki :)

Witam środowo.
Jeju wchodzę od rana poczytac co naskrobalyscie wieczorem a tu taka informacja!! az sie wierzyc w to wszystko nie chce... tak mi przykro
[*]

A ja spac nie moge z nerwow ,moze troche z podniecenia przed dzisiejsza wizyta...jak sobie pomysle o tych wszystkich chorobskach to az mnie sciska.
Cypryda trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki . To Mikołaj dzisiaj będzie zadowolony z nowej zdobyczy:-)

dobra ide myc łepek i tak nikogo tu nie ma.

Witam juz was nie opuszczam ...
Mama290 (**) tule mocno przykro mi strasznie....
Jutro mam wizytę serduszkowa bo boli brzuch Raz lzej raz mocniej i jak trzeba bedzie To USG.
Zaraz idę do przedszkola z tortem Ethana dla dzieci. Potem napisze wiecej 20140625_115800.jpg

Załączniki

• 20140625_115800.jpg
    20140625_115800.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 40
Ale śliczny tort:-) Widzę,że mały też lubi ciuchcie:-)
mój to dzień w dzień musi jechać na pkp oglądać pociągi,tory,przekładnie hihi i jezdzimi tez codziennie na mała kolejkę co link kiedys wstawiałam by Wam pokazać co u nas jeździ. A najśmieszniejsze jest to ze inne dzieci w kompie ogladaja bajki,graja a on wlaczony ma filmik jak sie robi,remontuje ciuchcie i tory i moze tak ogladac i ogladac....i juz zna na pamiec czesci i co z czym tzreba by dzialalo a ma dopiero 4,5roku gzub maly. Ale nie powiem imponuje mi tym hihih

Później Wam wstawie zdj z tortami Antolka ,co roku robie sama i co roku cos nowego wymyslam i jestem z nich dumna. popoludniu powrzucam.

Witajcie Grudniowe Mamy.
W końcu udało mi się Was nadrobić :-)
Przepraszam, że nie dawałam znaku życia, ale miałam mnóstwo pracy i po powrocie do mieszkania szłam spać.
W tym tygodniu załatwiłam sobie pracę zdalną: a więc ja leże i robota leży :-D Ale dzięki temu nadrobiłam BB.

najadlam sie pierogow z mięsem pychota:-D

To już wiem, co dziś będę miała na obiad - pierogiii...

Acha po raz drugi.... boli mnie krocze po prawej stronie i pulsuje czasami do kosci ogonowej i krzyzowej. Boli mnie chyba jakas kosc albo miesien, ma ktoras podobnie? I nie jest to pieczenie, mrowienie tylko ból, szczegolnie gdy duzo chodze lub siedze na dupie :D

Też mnie boli krocze - tak jakby mi ktoś kopniaka zasunął (sorry ale nie mogłam znaleźć lepszych słów). Teściowa powiedziała, że ją tak ćmiło przed samym porodem, więc nastraszyła mnie i od niedzieli stwierdziłam, że powinnam trochę więcej odpoczywać. Szef się zgodził na pracę zdalną: "Wolę pracę zdalną niż miałabyś mi uciec na L4".

Czemu tak się dzieje :-( przecież mama290 juz byla tak wysoko w ciąży :-( (*) (*)

Mama290 - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty aniołków
[*]
[*]

Jeżeli chodzi o wątek zamknięty to jestem za. Na samym początku jak dołączyłam do tego forum pisałam o problemach z M (pamiętacie temat rozdzielności majątkowej). Nie podejrzewałam, że jestem "odsłonięta" na forum publicznym i za bardzo się otworzyłam. Później nasz troll wypisywał do mnie prywatne wiadomości na temat moich danych (że niby pomoże mi z prawnikiem itp). Przestraszyłam się i przestałam za bardzo udzielać na BB od tamtej pory. Przynajmniej uzewnętrzniać się za bardzo.

jeju Evi nie mowilas,ze ktos Cie "nachodzil" od nas..ach te trolle...:angry:
i wlasnie z jednej str zamkniety bylby ok ale z drugiej wiemy jak to sie skonczy. i badz tu madra.

reklama
ulenka7883 nie chciałam nikogo straszyć a jeszcze nie powiązałam wtedy tego z tematem trolla, Z wątkiem zamkniętym masz rację, że jak za wcześnie zamkniemy to już nikt nie będzie pisał na ogólnym forum.

Uciekam bo psiak domaga się spaceru :cool2:

Do góry