reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

hej mamcie

dostalam info "Dziewczyny kochane, zależy nam bardzo żeby w testach, które przeprowadzamy na forum brały udział nasze Mamy:) Poproszę rozpropagujcie w swoich grupach i się zgłaszajcie:) Dove Purely Pampering - Test - BabyBoom " tak wiec kto chetny to zapraszam

sory ze mnie nie ma, nie mam mocy, mialam sie jutro bronic, okazalo sie ze moja praca nie jest jeszcze zatwierdzona i obrona na wrzesien przelozona, jestem mega wsciekla, bo nie potrzebnie po nocach siedzialam i sie uczylam i zadnego kontaktu ze swiatem nie mam

[*] dla Aniołkow... bardzo mi przykro
:-(

teraz juz bede czesciej, ale Was nie nadrobie, widze kilka nowych mam, super

co do zamknietego, ja tez jestem zdania, ze wtedy glowne nam padnie, bo i na lipcowkach i sierpniowkach moich tak jest, wiec jak chcecie;-)

reklama
Z tego wszystkiego zapomniałam przywitać wszystkie nowe grudnióweczki, które dołączyły podczas mojej nieobecności:happy2:
Mam nadzieję,że wszystkie szczęśliwie razem dotrwamy do końca:tak:

Witajcie,
padłam wczoraj o 18 i właśnie się obudziłam... i od razu fon i na forum. Czuję nowe uzależnienie ;)
Bardzo mi przykro z powodu straty Waszej koleżanki :( i jak Ktoś wcześniej wspominał również mam nadzieję, że nie będzie już więcej takich przykrych informacji...

Lecę robić przegląd lodówki :)

Witam środowo.
Jeju wchodzę od rana poczytac co naskrobalyscie wieczorem a tu taka informacja!! az sie wierzyc w to wszystko nie chce... tak mi przykro
[*]

A ja spac nie moge z nerwow ,moze troche z podniecenia przed dzisiejsza wizyta...jak sobie pomysle o tych wszystkich chorobskach to az mnie sciska.
Cypryda trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki . To Mikołaj dzisiaj będzie zadowolony z nowej zdobyczy:-)

dobra ide myc łepek i tak nikogo tu nie ma.

Witam juz was nie opuszczam ...
Mama290 (**) tule mocno przykro mi strasznie....
Jutro mam wizytę serduszkowa bo boli brzuch Raz lzej raz mocniej i jak trzeba bedzie To USG.
Zaraz idę do przedszkola z tortem Ethana dla dzieci. Potem napisze wiecej 20140625_115800.jpg

Załączniki

• 20140625_115800.jpg
    20140625_115800.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 39
Ale śliczny tort:-) Widzę,że mały też lubi ciuchcie:-)
mój to dzień w dzień musi jechać na pkp oglądać pociągi,tory,przekładnie hihi i jezdzimi tez codziennie na mała kolejkę co link kiedys wstawiałam by Wam pokazać co u nas jeździ. A najśmieszniejsze jest to ze inne dzieci w kompie ogladaja bajki,graja a on wlaczony ma filmik jak sie robi,remontuje ciuchcie i tory i moze tak ogladac i ogladac....i juz zna na pamiec czesci i co z czym tzreba by dzialalo a ma dopiero 4,5roku gzub maly. Ale nie powiem imponuje mi tym hihih

Później Wam wstawie zdj z tortami Antolka ,co roku robie sama i co roku cos nowego wymyslam i jestem z nich dumna. popoludniu powrzucam.

Witajcie Grudniowe Mamy.
W końcu udało mi się Was nadrobić :-)
Przepraszam, że nie dawałam znaku życia, ale miałam mnóstwo pracy i po powrocie do mieszkania szłam spać.
W tym tygodniu załatwiłam sobie pracę zdalną: a więc ja leże i robota leży :-D Ale dzięki temu nadrobiłam BB.

najadlam sie pierogow z mięsem pychota:-D

To już wiem, co dziś będę miała na obiad - pierogiii...

Acha po raz drugi.... boli mnie krocze po prawej stronie i pulsuje czasami do kosci ogonowej i krzyzowej. Boli mnie chyba jakas kosc albo miesien, ma ktoras podobnie? I nie jest to pieczenie, mrowienie tylko ból, szczegolnie gdy duzo chodze lub siedze na dupie :D

Też mnie boli krocze - tak jakby mi ktoś kopniaka zasunął (sorry ale nie mogłam znaleźć lepszych słów). Teściowa powiedziała, że ją tak ćmiło przed samym porodem, więc nastraszyła mnie i od niedzieli stwierdziłam, że powinnam trochę więcej odpoczywać. Szef się zgodził na pracę zdalną: "Wolę pracę zdalną niż miałabyś mi uciec na L4".

Czemu tak się dzieje :-( przecież mama290 juz byla tak wysoko w ciąży :-( (*) (*)

Mama290 - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty aniołków
[*]
[*]

Jeżeli chodzi o wątek zamknięty to jestem za. Na samym początku jak dołączyłam do tego forum pisałam o problemach z M (pamiętacie temat rozdzielności majątkowej). Nie podejrzewałam, że jestem "odsłonięta" na forum publicznym i za bardzo się otworzyłam. Później nasz troll wypisywał do mnie prywatne wiadomości na temat moich danych (że niby pomoże mi z prawnikiem itp). Przestraszyłam się i przestałam za bardzo udzielać na BB od tamtej pory. Przynajmniej uzewnętrzniać się za bardzo.

jeju Evi nie mowilas,ze ktos Cie "nachodzil" od nas..ach te trolle...:angry:
i wlasnie z jednej str zamkniety bylby ok ale z drugiej wiemy jak to sie skonczy. i badz tu madra.

reklama
ulenka7883 nie chciałam nikogo straszyć a jeszcze nie powiązałam wtedy tego z tematem trolla, Z wątkiem zamkniętym masz rację, że jak za wcześnie zamkniemy to już nikt nie będzie pisał na ogólnym forum.

Uciekam bo psiak domaga się spaceru :cool2:

Do góry