reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

moim zdaniem jesli ktos na prawde sie mna interesuje (tzn.jestem mu bliska) to wie o mnie wszystko co powinien wiedziec i nie potrzebne mi jakies portale typu FB na uzewnetrznianie sie. przyjazna osoba zawsze na ulicy podejdzie,pogada i wtedy wie co i jak u mnie.dlatego tez FB mowie NIE:tak:

reklama
Ulenka ja jestem przeciwna obnazaniu sie na fb ale ja naprawde z wieloma osobami dzieki fb odnowilam znajomosc i dzieki fb utrzymuje znajomosc, rozmawiam i jestem na biezaco ze znajomymi z Polski. Bez tego to niestety tak nie szlo dobrze.

Moze mieszkajac w Pl nie miala bym takiej potrzeby :)

Ostatnia edycja:
melduje sie tylko ze zyje :) ze jestem po wizycie ze z dzidzia wszystko ok:) i że bedziemy mieli drugą córunie!!!!!!!!!!!:-)

lece dalej nadrobie Was jutro:)Milego wieczora dziewczynki

ulenka spokojnie na pewno bedzie wszystko b.dobrze.
Z jednej strony wiem co czujesz ja teraz cie pocieszam a za 3 tygodnie przed moja wizyt tez sie pewnie bede stresowac, a to wszystko przez to, ze dla naszych maluszkow chcemy jak najlepiej :))

Gosia gratuluje coreczki :) za trzecim razem bedzie chłopak hihi

gosia super:)
ja wizyte mam 7, chciałabym być już po to moze bym juz na 100 znała plec.
Powiem wam, ze ja ogólnie to nie mam tak, że nie mogę doczekać się wizyty, najlepiej mi pomiędzy wizytami, bo przed wizytą się zawsze tak denerwuję. Przed tym usg prenatalnym to zrozumiałe, ale ja przed kazdą wizytą tak mam i za nic nie mogę tego opanować, aż mi potem głupio cisnienie mierzyc w gabinecie:p Za to po wizycie taaaka ulga.

ja to tylko przed jutrzejsza wizyta tak sie stresuje, bo nie wiem co mnie czeka ,ale mam nadzieje,ze same dobre wiadomosci. i jeszcze po cichu marze ze jutro dowiem się kogo nosze pod serduszkiem:-)choc to moze za wczesnie.
Ale tu dzis cichutko....

ulenka pewnie że same dobre wieści nie może być inaczej!:)
no cicho tu dziś strasznie i to akurat wtedy kiedy mam czasu trochę na posiedzenie przed komputerem:)
Ja się powoli szykuję na dłuuugą noc bo Arek usnął o 17 i spał do 19.30... A ja nie protestowałam bo byłam koszmarnie zmęczona, to teraz mam, bedziemy sobie siedzieć pewnie do północy...

reklama
Do góry