reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Hello:)

JAk tam humory? Mój taki sobie.

Zaczynam żałować że mieszkam tak blisko mojej rodziny ( w jednym bloku)... Znowu sie czepiają że nie wychodzę z dzieckiem na spacery.TAk mnie to drażni, jakby mało było tego że sama mam przez to wyrzuty sumienia to jeszcze oni swoje dołożą...
TAka prawda, że przez ostatni czas na spacery wychodzę tylko z mężem, a jak go nie ma to sama z synem nie pojde bo po prostu nie daję rady! On biega, ucieka, każe się brać na ręce, a ja nie mam siły, boję się wychodzić sama bo wystarczy że przyspieszę za nim kroku a już mam ciemno przed oczami i nogi jak z waty. No ale co tam, dla nich jestem leniwą matką, ale do pomocy nikt się kwapi:( Zresztą nie oczekuję jej, chcę tylko żeby zamknęli dzioby. Wrrr ale się wkurzyłam.

reklama
Oomamba oj tak takie gadanie moze zepsuc dzien... Olej to i tyle.

Ja dzis humor spoko poki co. Jemy sniadanko z corcia. Jade pozniej do przychodni troche krwi upuscic bo juz mam 15 tyg + 7 dni i moge oddac krew na badanie genet. I juz zaczynam sie zastanawiac gdzie ja zaparkuje haha odwieczny moj problem tutaj

oomamba ja mam podobny problem tyle, ze u mnie męczą pytaniami "Jadłas?", "zjedz cos?" "ty nic nie jesz..", "jedz" do szału mnie to doprowadza. Przeciez tyle ile moge to jem jak jestem glodna na sile nie bede jadła. Jest to bardzo irytujace, juz mezowi mowie ze jak sie to nie uspokoi to chyba wyjde z siebie a nie chce byc chamska i jakos bezczelnie im odpowiadac...

Dzisiaj podskoczyłam do h&m czy tam już się skończyły kolekcje dla ciezarnych, chcialam cos po ogladac a tam nic z takich rzeczy...

Oomamba nie miej wyrzutów sumienia i olej ich.
JA dziś niedobra matka, dzieciom właśnie bajkę włączyłam a sama ległam na kanapie, ale tak mi głowa pęka, że szok. No ale potem mam zamiar się poprawić i na działkę ich zabiorę na poziomki.

Olusia z tego co się orientuję to nie każdy h&m ma pełen asortyment nawet na ich stornie jak wejdziesz w dany sklep to Ci się działy wyświetlają i właśnie m.in. mama nie jest w każdym. Jak się nie pomyliłam w liczeniu to na 130 sklepów tylko 76 mam ciążówki.

Ostatnia edycja:
dzisiaj doszlam do wniosku ,ze biore sie za siebie. Jutro po wizycie (jesli bedzie wszystko ok) to jedziemy na zakupy:-) musze sobie kupic jakies spodnie ciazowe (marza mi sie biale ale wiem ze nie funkcjonalne bo tylko na lato:-() i moze jakas sukienke:-) a w pt chyba do fryzjera ide pofarbowac i troche podciac wlosy ,bo patrzec na siebie nie moge. A blada cera najbardziej mi dokucza,bo zawsze bylam mega opalnoa (niestety solarium) a teraz swiece w ciemnosci! moze w rossmannie beda jakies fajne balsamy brazujace to kupie. musze troche zaszalec bo sie zasiedzialam i czuje sie taka zapuszczona i wcale nie kobieca. No to sie wygadalam hihih

A co do wizyty to stresa mam okropnego. Kurcze innym to doradzam,ze spokoj przede wszystkim a sama opanowac tego nie umiem. Nie wiem dlaczego tak sie denerwuje,z Antkiem tak nie mialam. Jutro ta przeziernosc...echhhh...

Cypryda a Ty jak sie czujesz przed wizyta??

Kasiaiic Wszyscy w grupie to mamy grudzien 2014?? Bo pisalas wczesniej tez w mamy pazdziernikowe aby dolaczyly do grupy jak to jest? Poza tym pisalas ze rodzisz w pazdzierniku to czemu zajmujesz sie grupa grudniowek?

Ostatnia edycja:
Ja też nie lubie fb a raczej tego jak zawładnał ludzmi rozumiem zeby dodać zdjęcie itd, ale niektorzy moi znajomi to juz wszystko na tej tablicy umieszczają jeden ostatnio był na zakupach to wstawił zdjęcie samych metek od ciuchów żeby każdy widział ile wydał na zakupach, i to dorosły facet.
A ta jakas KAsia wstawia ten link już po raz czterdziesty chyba na naszym forum.

Nażarłam się orzeszków w karmelu i zdycham, chyba puszcze pierwszego spoznionego pawia w tej ciąży...

reklama
Do góry