reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Dziewczyny, na zamkniętym możemy dzielić się tylki prywatnymi i intymnymi historiami. Tak miałyśmy na majowkach. Ale szczerze powiem było tam tylko kilka wpisów. Reszta toczyła się na głównym. Jak się przeniosłyśmy na fb to bb umarło.
Co do brzucha to mam już spory. Dziewczyny nie martwcie się ze nie macie jeszcze brzuszka, jeszcze nie raz będziecie na niego narzekać.

Zanag w poprzedniej ciąży miałam przygodę z grzybem tyle ze od około połówki i nic nie pomagało pod koniec nawet otrzymałam jakiś silniejszy czopek i też nic. Dopiero po porodzie wszystko przeszło. Tak jak w zeszłej ciąży tak i teraz borykam się z bakteriami w moczu i nie wiem dlaczego ale właśnie po narodzinach dziecka wszystko wraca do normalności :)
A co do brzucha to teraz mi rośnie znacznie szybciej przy mikołów tak brzuch jaki nam teraz to myślę ze miałam po połowce. Chodzilam na zajęcia i nikt nie wiedział ze jestem w ciąży a teraz wszyscy pytają który miesiąc heh ale i mniejszy tym mniej problemów bo później to nawet butów ubrać się nie da heh :D miłego dnia :)

Witam się i ja:-)
Dziś już w lepszym nastroju:-) Mam tylko nadzieję,że tak pozostanie do końca dnia. Miałam chwile słabości i dlatego ruszyłam temat zamkniętego,może całkiem niepotrzebnie. Zawsze byłam za tym by nie tworzyć zamkniętego aż do wczoraj,zresztą pisałam o tym niejednokrotnie. I dziś po przespaniu się z tym i po rozmowie z pewną mądrą Panią :-)stwierdzam,że chyba jednak lepiej zostać tutaj a mięć jedną zaufaną dziewczynę ,której zawsze można się zwierzyć. Ale to już nie do mnie należy decyzja,bo wspólnie trzeba ją podjąć. Tylko właśnie zastanówmy się, od czego zależałoby wejście do "zamkniętej"...

a teraz lece kuknąć w wizyty bom ciekawa co u Jopal

Witam Uleńko no to już wiesz co u nas.

JA głupia czytam różne rzeczy w necie i zachodzę w głowę, ale z drugiej strony znalazłam coś co mnie może uspokoić tylko chyba muszę isć pogadac do znajomej pielęgniarki może lepiej będzie się na tym znała. Podobno można zrobić badanie krwi na AFP- alfa-fetoproteina czy coś w tym stylu i to może wykluczyć wady cewy nerwowej cena to ok. 25 zł więc nie majątek, obawiam się tylko, że nie będę umiała odpowiednio zinterpretować wyniku i tylko się gorzej zacznę denerwować. Kurde a brałam folik i przed ciążą i w ciąży no ale ba, na kogo trafi na tego bęc jak to mówią. Może jeszcze sie okazać że wszystko to pomyłka, ale jak czytam te wszystkie opisy możliwych chorób to masakra.

Jopal, zamknij komputer, zjedz coś smacznego idź na spacer- nie szukaj nic na własną rękę bo jeszcze bardziej się pogrążasz. Wyluzuj bo oszalejesz. Na pewno wszystko jest w porządku! Wiem, że to trudne, ale postaraj się nie myśleć za wiele i negatywnie. Zrób sobie jakąś przyjemność.
A ja się właśnie starbaniłam ze schodów. Kilka stopni i bardziej zjechałam na nogach niż upadłam, podparłam się ręką, ale dla świętgo spokoju siedzę, tylko kto zrobi obiad? Dziecko śpi, maż zaraz wraca. Trzeba ruszyć dupsko.

reklama
Do góry