mysza83
Fanka BB :)
Zanag- ja mam dużo niestety doświadczeń z grzybkiem z uwagi na fakt ze ciagle psikam sterydy do nosa i grzybek atakuje głownie gardło , ale dół tez potrafi jego trzeba od środka zwalczać tj probiotyki najlepiej dwa rożne do lykania teraz po antybiotyku na drogi moczowe biorę doustne trivagin , dowcipnie lactovaginal i jeszcze San Probi doustnie , do minimum ogranicz cukier w diecie a z naturalnych metod swietnie robi woda z cytryna na czczo i czosnek w diecie jak mnie tylko dół atakuje to od razu smarowania pimafucortem gin mi to wypisał ale niestety walka z tym żmudna jak z wiatrakami...
ja aktualnie walczę z zaparciami chyba jutro zakupie lactulosum bo nawet czopki glicerynowe mi nic nie dają a co do lactulosum ponoć nie wchłania sie z przewodu pokarmowego wiec nie groźny jest dla dziecka
ja aktualnie walczę z zaparciami chyba jutro zakupie lactulosum bo nawet czopki glicerynowe mi nic nie dają a co do lactulosum ponoć nie wchłania sie z przewodu pokarmowego wiec nie groźny jest dla dziecka