reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witam, ja tylko na chwilkę, doczytałam Was, wiem już co u każdej,Agrafka dobrze że jest ok bo wierz mi że aż dostałam gęsiej skórki jak przeczytałam o tym krwawieniu...

Jestem padnięta, nie mam siły na nic, napiszę tylko że dziś po wizycie ok, kość nosowa jest, przezierność w normie, mojej pani doktor mały bamboszek wygląda bardziej na chłopca...:)

reklama
ku..... zeżarło mi posta.

Magda ale miałaś dzień pełen wrażeń, szkoda tylko, że negatywnych:-(

Ja za to miałam noc do bani, Najpierw Edi ryczał, że ma robaka w uchu domyśliłam się, że ma zapalenie ucha dałam ibufen i jakoś przeszło -usnął. Rano oczywiście diagnoza się potwierdziła i antybiotyk:-(. Jak mały usnął Riko się obudził coś go uczuliło i standardowo zaczął się dusić ale gorzej niż dotychczas, mało na pogotowie nie pojechałam po zastrzyk. Ale udało się zażegnać kryzys (mam w domu leki na wszelki wypadek) w miarę szybko opanowałam sytuację. Rano jak pojechaliśmy do lekarki zrobiła mu przy okazji bilans 4 latka i zapisała nowe leki na te jego akcje, wziewny inhalator podobno jest starszy i już może i szybciej będzie działać ten lek. Lekarka mówi, że w wieku szkolnym wyrośnie, oby się nie myliła.

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek, dbajcie o siebie kobitki (tak zbiorowo co by nikogo nie pominąć:-))

Dziewczyny, wyc mi się chce....do tego wszystkiego padł mi komp! Walczyłam cały wieczór,ale niestety muszę kupić nowy dysk i oddać go do speca....I pytam się co jeszcze? Zostało wciąż 1,5 godziny tego dnia....ehhh.....łeb mi pęka....nie poczytałam wcale co u Was :-( Nie znoszę korzystać tylko z telefonu. Kurcze, może jutro będzie lepiej? Życzę Wam spokojnej nocy. I pozdrawiam....jutro nadrobie ;-)

Anula1988 jak dobrze zrozumiałam miała być dziewczynka, a jest chłopczyk, czy coś mi umknęło? :zawstydzona/y:

Magda_z_uk myślę, że pakiet przykrych wydarzeń już wyczerpałaś i czekają Cię już tylko same radości :tak:

annte dziękuje za kciuki

oomamba gratuluje zdrowego bobaska (może tajemniczego małego mężczyzny :-D)

Dobranoc wszystkim!!!

Hej dziewczyny...

Dziś z córka idziemy podglądać dzidziusia na 12 i oddać mocz na badania.

Wczoraj crazy dZień. Zrobiliśmy ur męża ponieważ dziś nie dostał by wolnego.

Szwagier przylatuje 8 lipca a nie 12. Boże mniej niż miesiąc..

W te upały tragicznie czuje się. Najlepiej w domu z wiatrakiem.

Co do dzidzi to dała mi popalic wczoraj. Jakaś dziwnie ruchliwa byla. Musiałam ciągle chodzić bo jak tylko usiadlam robiła mi rewolucje w brzuchu.

P.S. postaram się nadrobić wszystko...po usg wrzuce foto

Dzień dobry.

Magda powodzenia na usg :happy:

:* mam nadzieję że będzie spora. Wsumie to zaczęły 14 tc

Tak patrzę to z córka byłam w 13tc i 1d też a termin porodu o 3 dni wczesniej przypadal. I miała 6, 97 idealnie na 13i1 i ważyła 78g też 13 i1 a potem jak wystartowała to ur się 4500g i 60 cm
Aż boję się pomyśleć ile będzie dzidzia ważyła teraz bo drugie dZiecko zawsze jest do 500g cięższe i do 5 cm większe. To takie maksymalne wielkości.

Ostatnia edycja:
reklama
Mitemil- nie nie, to ja po prostu miałam przeczucie z Mężem, że będzie dziewczynka i do brzucha mówiliśmy "Zosia", ale się wczoraj okazało, że ewidentnie chłopiec będzie. :laugh2:

Madzi uk
- no nie, jeszcze na to wszystko wczoraj komputer wysiadł? Maaatko! Kochana czy mogłabyś jeszcze raz wkleić ten link dotyczący nuba? Albo jak możesz to zerknij na wczorajsze zdjecie USG, które dodałam na watku wizytowym, bo wiem, ze Ty się znasz, a wlasnie doktor wczoraj na podstawie tego, ze jest drucik jest w góre wystawiony, to mowi,ze najprawdopodobniej będzie chłopiec.

DZIEWCZYNKI APEL! Piszecie, że brzuszki rosną, to proszę wstawiać zdjęcia w wątek brzuszkowy! Chwalmy się naszymi brzuszkami! Ja też postaram się dzisiaj wrzucić zdjęcie. Mój brzuch już tez musi być na tyle widoczny, że pacjenci, których spotykam czy to w sklepie czy aptece gratulują mi, hihi.

Ostatnia edycja:
Do góry