reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Anula ja poczekalabym do polowkowego.
U mnie w szpitalu o tyle dobrze że lekarZe tak wcześnie nie mówią bo na tym etapie ciazy bardzo trudno okreslic a jeszcze jak dIecko fika to juz wogile.Najwcześniej na polowkowym.

reklama
Udanych wizyt życzę i czekamy na fotki :)

no i pierwszy dzień z mną , ciężko było ale na szczęście dobrze się czułam zobaczymy jak dziś , bo obiecałam synkowi że pojedziemy po patyczaki ,
zasłużył bo pomagam mi ciągle.

Upał nieznośny , mam nadzieje że się trochę ochłodzi

Udanych wizyt życzę i czekamy na fotki :)

no i pierwszy dzień z mną , ciężko było ale na szczęście dobrze się czułam zobaczymy jak dziś , bo obiecałam synkowi że pojedziemy po patyczaki ,
zasłużył bo pomagam mi ciągle.

Upał nieznośny , mam nadzieje że się trochę ochłodzi

Nic mi nie mów o upale. Wczoraj rano było rewelacyjnie. Pochmurno, popadało a potem jak neon wyszedł to żar z nieba lał się. Dziś już od rana daje.

agrafka dobrze że wszystko dobrze:tak:
czarna normalne że się martwisz! zobaczysz tez ze wszystko bedzie dobrze !
magda uk troche za duzo tego jak na jeden dzien:szok:
witam wszystkie nowe mamuśki i gratuluję!!!;-)
magda singh ja to samo wiatrak i chodze z kąta w kąt-a z córcią w lipcu chodziłam w ciąży 6 mies i jeszcze sie pobieraliśmy nie wiem jak to z niosłam:eek:

w skrócie co u nas- rośniemy wizyte mamy 24,06 to jeszcze troche czasu a doczekac sie nie moge.
Nie odzywałam sie bo kontynuujemy remont z jednej strony sie ciesze ale z drugiej juz mam dosyc. i te goraczki do tego:sorry:
dzis rozlozylismy marnej basen taki maly na balkon a cieszy sie:-)

Witam się i ja!

Też konam w tej duchocie :-(

MAGDA Z UK toż to miałaś dzień! Porażka! Miejmy nadzieje, ze to koniec rozrywek! Mój mąż informatyk - jakby było bliżej, to bym zaraz mu kazała reperowac wasz komp.

MAGDA SINGH trzymam kciuki za wizytę! Ciekawe jak córką zareaguje. A w sobotę jedziesz tez na targi?! Ja przy tej pogodzie normalnie nie mam wcale ochoty :-( aż sama nie wierze.

MITEMIL ja juz nie dopytyuje o wyniki, bo liczę, ze napiszesz sama do nas po, ale cały czas trzymam kciuki za Wasze zdrówko!

SUTKA jak nie lubisz takiego spędu i tłoku, to nawet chyba lepsze takie "małe" wesele. My sami nad taką opcja myśleliśmy, ale ja rasowa baba musiałam mieć suknie, zastawione stoły, gości, zabawę ;-)

JOPAL zdrówka dla chłopaków! Przy takiej pogodzie choroba to nic przyjemnego i ty tez pewnie się umeczysz. Eh... Ściskam!

CZARNA również za twoje badania ściskam kciuki!

My wczoraj, jak.mąż wrócił z pracy, pojechaliśmy po rowerek dla córki. U nas był jeden fajny, ale stwierdziliśmy ze w Wa-wie będzie więcej. Pojechaliśmy.... Korki, gorąco, tłumy ludzi, męczące łażenie i wróciliśmy bez rowerka!
SZLAG!
Dziś jadę po tej "jeden" u nas, na mieście.
A teraz ojciec mnie ciągnie do lasu, na te grzyby co miały być w weekend o_O

Życzę Wam kolejnych dni na bogato, ale bez zbędnych rozrywek! ;-)

ANULA ja ostatnio nawet próbowałam zrobić fotkę, ale sama nie umiem, a jak męża poproszę to będzie się śmiał ;-) Może dziś spróbuję!

Hej kochane:-)
Pół nocy nie spałam, bo tak mnie głowa bolała. Teraz jeszcze cmi, ale daję radę. Brak auta na tyle pokrzyżowal plany, że muszę dziś załatwić kilka spraw sama....no nie ważne. Oby obyło się bez przygód jak wczoraj;-)

Madzia zgodzę się z tym, że kolejne dzieci rodzą się większe, ale te 500g to jakaś wartość bezpodstawna, bo moja przyjaciółka ma 2 gdzie młodsze o 1 kg większe przy porodzie :-O Najlepsze życzenia dla męża z okazji urodzin i oczywiście powodzenia na usg :-)

Anula według mnie wygląda na chlopca ten Nub. Muszę sobie dokładniej pooglądać, ale takie było moje pierwsze odczucie. O tej teorii jest na wątku wizytowym coś koło 19 stronki. Najwyżej później wrzucę raz jeszcze. Często lekarze z długoletnią praktyką umieją ocenić płeć po kącie nachylenia nawet nie wiedząc, że to ta teoria. Także jak lekarz dobry, to i płeć określi. Kochana gratuluję ślicznego bobasa! Pięknie rośnie i oby tak dalej :-) No i dziękuję za dobre słówko;-)

Jopal współczuję wczorajszej nocy. Jak dziś? Maluchy mają się lepiej? Zdrówka dla nich i sił dla Ciebie:-) Dziękuję za wsparcie! No i kciuki za te córcie! Lekarze w przypadku dziewczynek dłużej czekają z oceną płci, więc oby;-)

Czarna wciąż trzymam kciuki! No i wierzę, że wszystko u Was ok:-)

Oomamba czyżby kolejny chłopiec? Hehe...Pewnie dziewczynki ujawnią się później;-) Super, że wizyta udana u z okruszkiem wszystko dobrze:-)

Ewelinka dziękuję...dobre słowo zawsze pomaga:-)

Sulka ja miałam swój ślub w 8 miesiącu ciąży i bawiłam się do rana...Będzie dobrze, zobaczysz ;-)

Estranea no nie ukrywam, że sobie popłakałam wczoraj....tak jak piszesz, z bezsilności. Może to nie rozwiązało problemu,ale mi ulzylo. Dzięki kochana:-)

Annte dziękuję:-) Mam nadzieję, że odsapnelas trochę.

Agrafko rety....myślałam,że na zawał zejde :-O Słuchaj, znowu maluszek dopomina się by mama zwolniła...uważaj na siebie, ok? Trzymaj się i oby nigdy więcej! Dziękuję za wsparcie. To zawsze pomaga:-) A kaszel juz minął? Lepiej się czujesz?

Jagódka ja bym wizytę przełożyła. Nic się nie stanie;-) Za obronę kciuki zaciskam i życzę juz powodzenia:-)

Mitemil za wsparcie ślicznie dziękuję. Za wyniki kciukow nie puszczam! Wierzę, że jest dobrze. Choć to czekanie pewnie wykańcza...Trzymaj się:-) Jak gardło? Coś lepiej?

Kruszka oby się udało obronić;-) no i powodzenia na usg. Koniecznie daj znać co i jak:-) I spóźnione życzenia dla corci:-)

Słonko ka nie znoszę upałów, więc Cie rozumiem. Chociaż taka paskudna pogoda jaką mamy tu teraz.....ehhh....kiedy wypłata? Oby była możliwa;-)

Paulina zdrówka:-) Lepiej już?

Na razie tyle. Udanego Dnia Wam życzę. Uważajcie na siebie :-)

Slonko jeśli będzie tak jak do tej pory to nie jadę. W nd byłam dosłownie 2 godziny na pikniku rodzinnym bo córka na koniu chciała pojeździć i myślałam że ppaadne. Ledwo do domu doszlam a miałam niecałe 10 min drogi

Gosia powodzenia z remontem! Ja remontów nie znoszę, a w taki upał to już katorga dla mnie :p

Słonko ciężko p dobrego informatyka na tej mojej wsi, więc jakby potrzebowała rady, to zapytam, ok? Dzięki za dobre słówko...tak już jest, że jak się wali to po całości :-/ A z tym kupowaniem czegokolwiek, to zawsze pierwszy wybór najlepszy, więc leć po ten rowerek:-)

Madzia spokojnie. Moje dzieci w kolejności 3360, 3700 i 3810 wiec nie tak dużo więcej. Znam też przypadki,gdzie drugie dziecko było mniejsze:-)

reklama
Do góry