czarna2532
Fanka BB :)
Agrafka super ze wszystko ok! Uff
Mitemil jak tam odebralas wyniki pappa juz? Stresuje sie jakbym to ja juz czekala :/
Mitemil jak tam odebralas wyniki pappa juz? Stresuje sie jakbym to ja juz czekala :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mitemil kurcze, długo już czekasz na ten wynik z krwi :-( Mam nadzieję, ze będzie lada moment z dobrymi wynikami.
W sobotę mam usg genetyczne 4d i już czekam na koniec tygodnia no i pewno dowiem się kto zamieszkuje mój brzuszek pewno druga panna
U mnie upał do nie wytrzymania aż cieszę się ze to dopiero początek ciąży bo z wielkim brzuchem to by była dopiero tragedia
Mitemil- ja juz wylam i myslalam o najgorszym, nic, kontynuowac duphaston, zero dzwigania
Hej wszystkim.
Widzę, że wszystkie które wstępnie mają płeć podana to wsZystko chłopcy, dziewczynki lekarze tak wcześnie boja się osądzać i albo
widzą chłopca pewniaka albo nic . Ja sobie poczekam żeby lekarka dziewczynkę zobaczyła hihi
Wiem coś na ten tematNie takie proste lezec zwlaszcza ze jak leze to plakac mi sie chce bo wtedy za duzo mysle o tym czy dzidzia zdrowa czy testy wykda ok a jeszcze ich nawet nie robilam szok ale taka juz jestem biore do glowy za bardzo