reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Mitemil kurcze, długo już czekasz na ten wynik z krwi :-( Mam nadzieję, ze będzie lada moment z dobrymi wynikami.

Mitemil jak tam odebralas wyniki pappa juz? Stresuje sie jakbym to ja juz czekala :/

Bardzo Wam dziękuje dziewczynki za słowa otuchy i wsparcie. Czekam już dwa tygodnie. Dlatego dzwonie codziennie z nadzieją, że już będą... i codziennie zastanawiam się co dalej. Przez telefon powiedzą pewnie, że wyniki są i już, więc pewnie będę musiała jechać po wyniki, a potem dzwonić do lekarza z prośbą o interpretacje. Chciałabym mieć to już za sobą :zawstydzona/y:

W sobotę mam usg genetyczne 4d i już czekam na koniec tygodnia no i pewno dowiem się kto zamieszkuje mój brzuszek pewno druga panna :p
U mnie upał do nie wytrzymania aż cieszę się ze to dopiero początek ciąży bo z wielkim brzuchem to by była dopiero tragedia :p

Powodzenia na usg. A co do upałów, to z córką chodziłam w zaawansowanej ciąży latem (urodzona 23 sierpień) i dla mnie nie ma różnicy. I tak puchnę i tak. I tak mi ciężko i gorąco i tak... :zawstydzona/y:

Agrafka_7 ale się zdenerwowałam. Na całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Teraz leż grzecznie!! Dostałaś jakieś leki?

Anula1988 moja pani doktor od usg jest wieloletnią specjalistką w tej dziedzinie. Dlatego bardzo rzadko się myli w przypadku płci. Powiedziała, że drugi będzie u mnie chłopak. Tym razem mogłaby się pomylić ;-) Ale lekarz, który przez kilka godzin dziennie ogląda maluszki na usg, nie boi się oceniać płci. Więc myślę, że i u Ciebie jest podobnie.

czarna2532 też dużo (jak to mój lekarz określił) poleguj i oszczędzaj się. Z plamieniem nie ma żartów! :tak:

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim.
Agrafka ładnie tak wszystkich straszyć :p

Widzę, że wszystkie które wstępnie mają płeć podana to wsZystko chłopcy, dziewczynki lekarze tak wcześnie boja się osądzać i albo
widzą chłopca pewniaka albo nic :o. Ja sobie poczekam żeby lekarka dziewczynkę zobaczyła hihi:D

anula nie mialam na srode genetycznego bo to dopiero 11 tydzien. ale za tydzien juz by mogl zrobic genetyczne wiec chyba nawet lepiej jak przeloze

agrafko ale sie strachu najadlas! dobrze ze to nic powaznego. lez jak kaza

ja tez dzisiaj sie okropnie czuje. z Milena nie mialam tak a w lato bylam juz w 8 miesiacu i dobrze sie czulam

Nie takie proste lezec zwlaszcza ze jak leze to plakac mi sie chce bo wtedy za duzo mysle :( o tym czy dzidzia zdrowa czy testy wykda ok a jeszcze ich nawet nie robilam szok ale taka juz jestem biore do glowy za bardzo

Jagódka- no to tym bardziej śmiało przełóż wizytę, a za tydzień w takim razie lekarz zrobi USG genetyczne w jednej wizycie :-)

Mitemil- hihi, no to czekamy na chłopaczków małych :-)

Agrafka
- proszę ładnie leżeć i odpoczywać, słuchać się zaleceń lekarza! Bo jak nie to my przyjedziemy do Ciebie i będziemy inaczej rozmawiać ;-)

reklama
Mitemil- ja juz wylam i myslalam o najgorszym, nic, kontynuowac duphaston, zero dzwigania

Jej Kochana. To nie żarty, więc słuchaj lekarza! Całuje mocno Ciebie i brzuszek :blink:

Hej wszystkim.
Widzę, że wszystkie które wstępnie mają płeć podana to wsZystko chłopcy, dziewczynki lekarze tak wcześnie boja się osądzać i albo
widzą chłopca pewniaka albo nic :o. Ja sobie poczekam żeby lekarka dziewczynkę zobaczyła hihi:D

Przy córce Pani doktor w 12 tc powiedziała, że widzi córkę, zaznaczając, że to bardzo wczesny etap ciąży i może się pomylić. Jednak miała racje, więc obawiam się, ze i tym razem się nie myli (bo marzy mi sie druga córka).

Nie takie proste lezec zwlaszcza ze jak leze to plakac mi sie chce bo wtedy za duzo mysle :( o tym czy dzidzia zdrowa czy testy wykda ok a jeszcze ich nawet nie robilam szok ale taka juz jestem biore do glowy za bardzo
Wiem coś na ten temat

Do góry