reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

agrafka ksiazki nie polecw zadnej bo od kiedy urodzilam Milene nie mam czasu na czytanie a szkoda bo lubialam czytac.

anula super po wizycie!

dziewczyny myslicie zenjak przeloze wizyte o tydzien to cos sie stanie? bo nie dam rady zrobic wynikow na jutro a bez sensu isc do lekaeza bez niczego

reklama
agrafka_7 to prawda. Teściowa to prawdziwy anioł i nie tylko dlatego, że obiadami mnie obdarowuje :tak: Ja kupiłabym pewnie książkę kucharską lub z wypiekami, bo lubię :-D A jak nie, to polecam lekturę autora Harlan Coben lub Agatha Christie :happy2:

slonkoonline rozumie Twoje obawy. Pracowałam w jednej firmie, która zatrudniała mnie w dwóch firmach. Z jednej dostałam już wypłatę (płaci pracodawca, bo zatrudnionych jest powyżej 20 osób), z drugiej firmy czekam na listonosza :wściekła/y:

Jagoda23 jeśli dobrze się czujesz, nic niepokojącego się nie dzieje, nic się nie stanie jak przesuniesz wizytę o tydzień.

Jagódka- dziękuje :-) a powied mi Twoja wizyta to miało być USG genetyczne? Bo jeśli zwykła wizyta, to myśle, że przełożenie o tydzień nic złego nie spowoduje.

Mitemil- kurcze, długo już czekasz na ten wynik z krwi :-( Mam nadzieję, ze będzie lada moment z dobrymi wynikami.

Agrafka- Kochana, uwierz, że ja też się od kilku dni trzęsłam przed tą wizytą. Dobrze, że dzisiaj jechał ze mną mój Mąż, to trochę mnie uspokajał. Doktor pozwolił być mu przez całe badanie. Ale fajnie, widziałam jak mu się bródka trzęsła jak dzidziuś się poruszał i machał nóżkami i rączkami. Kochana u Ciebie też na pewno będzie wszystko dobrze! Agrafka, ja nie niestety książek nie czytam, nie lubię.

Slonko- kurcze, tez byłam w szoku, że doktor mi powiedział. Tłumaczył, ze na tym etapie zarówno łechtaczka jak i drucik wyglądają identycznie, ale różne jest ich ułożenie. Stąd też mówił, że drucik odchylony pod takim kątem musi być chłopcem. Potem powiedział, że w razie pomyłki, aby do sądu nie skarżyć (pół żartem) a potem powiedział, ze faktycznie w jego długoletniej karierze wie co zwiastuje taki kąt ułożenia drucika. :-)

Ewelinka- ja też jestem wymęczona tą pogodą, ale z drugiej strony fajnie jak taka letnia pogoda, to i w sercu jakoś tak radośniej. :-)

Co dzisiaj na obiad u Was Kobietki? Ja robię rosół, a jutro standardowo będzie z tego pomidorowa :-D

Jagoda To trzymam mocno kciuki &&&& jeszcze nie mam ustalonej bo dopiero od lipca się zaczynają obrony no i praca jeszcze nie skończona pisze kiedy mogę a jakoś ostatnio,czasu brak i boję się ze w lipcu się nie wyrobie i dopiero wrzesień będzie :(:(:( a chce jak najszybciej bo już mi tęskno do męża i polecialybysmy pewno w sierpniu do niego :D:D
Agrafka Trzymaj się bądź dzielna napewno wszystko ok :)
W sobotę mam usg genetyczne 4d i już czekam na koniec tygodnia no i pewno dowiem się kto zamieszkuje mój brzuszek pewno druga panna :p
U mnie upał do nie wytrzymania aż cieszę się ze to dopiero początek ciąży bo z wielkim brzuchem to by była dopiero tragedia :p

reklama
Jestem- dzidzia ok. Albo od kaszlu mi sie cos naderwalo, albo w trakcie tworzenia lozyska czesto tworza sie krwiaczki i mi pekl, mam lezec plackiem

Do góry