reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

dziewczyny proszę o kciuki, dziś o 18 mam usg, które spędza mi sen z powiek... Oby wszystkie pomiary były ok....

Ostatnie dni tak mi dały w kość przez ta alergię, kicham non stop w nocy to aż oddychać nie mogłam... Musiałam spac z chusteczką w jednej dziurce nosa, bo woda sie lała heh. Najgorzej że ja po takim ostrym ataku alergii zazwyczaj robię się po prostu chora i teraz tak samo, już mnie zaczyna gardło boleć, dochodzi kaszel... ehhh.

reklama
mitemil- ja tez mam czarne myśli, boję się, ze coś jest nie tak :-(
sulka- może tylko na początku źle się czujesz, może za jakiś czas nie będzie problemu z wyjściem, jeszcze tyle miesięcy przed nami i ciężko będzie siedzieć tyle w domu :-)
oomamba- trzymam kciuki!
mitemil- tabletki, które stosowałam w 1 i 2 ciaży to tantum verde
Po tych wczorajszych dinoparkach padłam jak kawka i spałam do 9:30 :errr:
Wczoraj miałam taki atak kaszlu, że zakuło mnie coś w brzuchy na dole i trzymało przez kilka minut, wystraszyłam się, ale teraz już nie boli na szczęście, pomógł mi syrop Damiana Sol baby.
Dziś znów zapowiada się upał egipski, nic mi się nie chce, najlepiej spałabym cały dzień :-)

hej

kciuki za wizyty dzisiaj

milena znowu w nocy goraczka ale tak ponizej 39..nie wiem juz co to. w sumie zab wychodzi jej to moze to

karuszka fajnie ze sie odezwalas. a kiedy obrona?? moja 26 juz mam stresa

jutro rano koniecznie musze zrobic wyniki bo w srode musze je miec. ale nie zrobie wszystkich bo na niektore sie czeka pare dni...buuu

PaulinaMaria ja ssam cukierki szałwiowe jak nie pomoże mam tantum verde. Życzę Ci dużo zdrówka.

oomamba kciuki zaciśnięte. Na pewno będzie dobrze :tak: Dla Ciebie również dużo zdrówka.

ewelinka_shn nawet nie myślę, że może być inaczej :no:

Eli80 dasz rade. Silna z Ciebie babka :blink:

agrafka_7 trzeba myśleć pozytywnie. Czasem zastanawiam się, że może to nie były ruchy? :zawstydzona/y: Tabletki kupione. Dziękuje

karuszka, jagoda23 trzymam mocno kciukasy za Wasze prace mgr :tak:

Żar z nieba się leje, więc mąż nakazał mi siedzieć w domu. Wyjątkowo kłócić się z nim nie będę :-p Wczoraj byłam na obiedzie u teściowej i dostałam obiadek na dzisiaj, więc mam luz. Mąż kupił truskawki, teść nazrywał czereśni, więc leże i jem :cool2: Ciekawa jestem czy dalej będę taka zadowolona, jak stanę na wadze :-D:szok:

Ja dzis padam... ta pogoda mnie wykancza ;-( chwilę na słońcu i juz mi slabo... a myślałam że pojedziemy z Mężem na plaze.. nogi bym moje blade opalila..

Mitemil i tak jest ;** ja tez juz nie dopuszczam myśli ze coś z moim Dzidziem moze byc źle.

Dzień dobry Ciężaróweczki,

ja już po USG prenatalnym. Wszystko opisałam w wątku wizytowym.

Teraz lecę pokazać Babci wnuczka, hihi.

Buzaki!

Mitemil- ale Ci dobrze, ja musze cos wymyslec na obiad, chyba pierogi na wage kupie :p
Ewelinka-ja dzis tez mam nogi jak z waty
Jagoda- moj tez goraczkuje w kratke, jakis durnowaty wirus
A ja dzis dostalam ponadprogramowa kaske, mam ochote na dobra ksiazke, kto moze mi cos polecic dobrego ? Obojetnie jaka tematyka

reklama
Hej dziewczyny!

Ja dziś mam dzień do bani! Nie ma już słońca, ale jest taka duchota, że leze i nie wiem co z sobą zrobić!!!!

Nasz weekend na bogato minął! Sobota goście, później my do sąsiadki, w niedziele zamiast na grzyby do lasu, to wyladowalismy na Bunkrach i oglądaliśmy fajna inscenizację walk z czasów II wojny. Wieczorem znów goście.
Ale powiem Wam, że wszystko fajnie, gdyby mi ta upalne pogoda tak nie przeszkadzała.

Siedzę dziś jak na szpilkach czekając na wypłatę. Pierwsza po zwolnieniu i nie wiem czego się spodziewać.... Brrr....

Pozdrawiam i idę chyba się drzemnac!

Do góry