reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Polozna nie wiele mi powie pewnie a w poniedzialek to ja dopiero zadzwonie umowic sie ale i tak wczesniej niz 15 tydz nie powinnam isc bo od 15 robia te prenatalne z krwi.

reklama
Czarna a masz gdzieś w rodzinie jakieś wady genetyczne? Ja wiem,że czasem może ich nie być, a i tak dziecku się coś przytrafi, ale kurcze....Uwierz,że ja bym chyba po nocach nie spała. I to od tego te plamienia?

Czarna będzie dobrze ,czasami lekarz nie jest pewny i lepiej zrobić dodatkowe badania.

Oj ja też wybrała bym się na te targi ale, mój na poligon jedzie i niestety sama nie pojadę

No tak, u mnie też robią po 15 tc, więc trzeba czekać :-( Potem jeszcze na wynik....ale wiesz, może położna chociaż wyjaśni coś więcej, może z doświadczenia wie coś na ten temat. Trzeba myśleć pozytywnie, tylko kurcze....ciężko:blink:

Nie mam zadnych wad genetycznych w rodzinie. A plamienie od infekcji pecherza i przeforsowania organizmu takze to nie ma nic wspolnego.

Moze to faktycznie nic czytalam ze czasem tak jest i znika to samo, albo tak jak mowil jakas cysta co saczy sie co tez jest normalne.. Ale ja juz tak mam wszystko w czarnych barwach. W zasadzie to lekarz powiedzial ze to pewnie cysta ale wyciagnelam od niego co moze byc innego jesli nie to...

Nie mam zadnych wad genetycznych w rodzinie. A plamienie od infekcji pecherza i przeforsowania organizmu takze to nie ma nic wspolnego.

Moze to faktycznie nic czytalam ze czasem tak jest i znika to samo, albo tak jak mowil jakas cysta co saczy sie co tez jest normalne.. Ale ja juz tak mam wszystko w czarnych barwach. W zasadzie to lekarz powiedzial ze to pewnie cysta ale wyciagnelam od niego co moze byc innego jesli nie to...

Kobieto przestań stresować sie...wszystko bedzie dobrze

reklama
hej

chcialam tylko napisac ze jestem

nie mialam czasu nic a nic, zeby tu zajrzec, bo mielismy konczenie remontu, przeprowadzke, pisalam nocami magisterke i na ogrodek chodzilam po pracy

mialam badania zrobic w tamtym tyg i tez czasu nie mialam, a w srode do gina...

postaram sie byc już na bierzaco:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry