czarna2532
Fanka BB :)
Polozna nie wiele mi powie pewnie a w poniedzialek to ja dopiero zadzwonie umowic sie ale i tak wczesniej niz 15 tydz nie powinnam isc bo od 15 robia te prenatalne z krwi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam zadnych wad genetycznych w rodzinie. A plamienie od infekcji pecherza i przeforsowania organizmu takze to nie ma nic wspolnego.
Moze to faktycznie nic czytalam ze czasem tak jest i znika to samo, albo tak jak mowil jakas cysta co saczy sie co tez jest normalne.. Ale ja juz tak mam wszystko w czarnych barwach. W zasadzie to lekarz powiedzial ze to pewnie cysta ale wyciagnelam od niego co moze byc innego jesli nie to...
Madzia ja jutro zarzucę Wuzetkę....czyli prawie czekoladowy tort z bitą śmietaną....a tak mnie naszło