reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Jagódka jak super,że się odezwałaś! Kochana mam nadzieję,że wszystko ok u Was? Bo brak czasu się rozumie;-) Nie stresuj się. My tu poczekamy, tylko dawaj znać,żebyśmy się nie martwiły :happy2:

reklama
Super Jagódka:happy2: Najważniejsze,że dobrze się czujecie, a czas....kiedyś znajdzie się chwilka;-) U mnie ok. Trochę czasem boli, czasem dźga, ale daje radę i póki co wszystko do przodu. Na zwolnieniu już jestem, więc tempo znacznie wolniejsze...Trzymaj się kochana i nie znikaj więcej na tak długo :tak:

Witam!! Wyników pappa nadal nie ma. Mam dzwonić w poniedziałek :wściekła/y:
Junior daje popalić. Krzyż mi pęka, na brzuch nospa już nawet nie pomaga. Nie nadrobię Was :-(
Zmroził mnie wątek ze szpitalem, ale odetchnęłam jak okazało się, że jest pusty. Całuski dla wszystkich ciężaróweczek :happy:

Wiesz u mnie to jakis inny test, chyba ten potrojny robi sie miedzy 14-20 tyg. Takze za 2 tyg wizyta pewnie i wtedy krew pobiora.

W 1 ciazy tez wskazan nie mialam a zrobilam i bylo ok. Teraz niby to co zobaczyl ten lekarz na ER jest wskazaniem ale mam nadzieje ze to nie to najgorsze.

U nas ten pierwszy pappa a drugi amino w 15 tyg do 18 tyg.
I usg od 18 tyg do 20 tyg.
Wszystko bedzie oki rozumiem twoj stres bo jak mi powiedzieli o tym tescie pappa to przerażona bylam jak skazaniec na wyrok...jak dostalam wyniki to źle je odczytalam i blada czekałam na doktora a on mi powiedzial ze pierwsza strona to sa rezultaty ktore swiadcza o zlym wyniku a moje sa w środku . Tak wiec jeszcze sama dostresowalam sie na maksa

reklama
Mitemil a nie wysyłają Wam do domu korespondencyjnie wyników? Przepraszam,że zestresowałam Cię tym nowym wątkiem, ale wiesz....różnie może być. Sama byłam wczoraj prawie pewna,że skończe na IP:baffled: Ja wciąż trzymam kciuki za te wyniki. BĘDZIE DOBRZE:tak: Trzymaj się! Mnie wczoraj nawalał krzyż strasznie, a dziś już lepiej, więc mam nadzieję,że jutro poczujesz się o wiele lepiej:happy:

Paulina
u nas testy Pappa robi się od 11 tc, ale potrójny i poczwórny dopiero później i na wyniki niestety się dłużej czeka, ale znowu one dają wicej informacji....coś za coś:blink:

Do góry