ANNTE pisząc, że dzieci z Z.D. są przekochane nie miałam na myśli faktu, że rodzina je bardziej kocha, a ze one same z siebie dają więcej. Nie ukrywają niczego i są bardzo bezpośrednie co moim zdaniem jest na plus!
Jeśli chodzi o koleżankę, to trzymam kciuki, żeby poza wada serca nie było nic wiecej. Jednak to akurat wada sprzeżona z Z.D. Jest to dla niej napewno cios, jednak po wszystkim (co napewno potrwa) będzie miała kochane dziecko! Poradzi sobie! Przepraszam, że to pisze, ale MUSI SOBIE PORADZIĆ! Trzymam za nią kciuki.
EWELINKA no pewnie, że lekarz nie podpisalby bzdur! Ja myślę, że ten z NFZ to jakiś nieumny w USG. Powodzenia!
CYPRYDA domyślam się jakiego masz banana na buzi!!!! Świetna wiadomość! Wręcz bombowa! Synek pewnie też oszaleje! Miło spędzonego urlopu ;-)
MAGDA SINGH nie mam pomysłu na pocieszenie koleżanki. Czasem jest tak, że lepiej nie pocieszać w teoretycznie "beznadziejnej" sytuacji. Musi mieć mocna psychikę, bo taka walka o dziecko może trwać długo.
Jeśli chodzi o tort dla męża.... Mam przepis na ciasto czekoladowe z fruzelina wiśniowa i kremem śmietanowo-czekoladowym, które może śmiało być torem, jeśli zrobi się kilka warstw. Krem może być tylko śmietanowy.
CZARNA może wcale tam nic nie było? Skoro jeden widział, drugi nie?!
Nie czytaj netu, bo kurcze zeswirujesz!
Szkoda, że nie da się tego przyspieszyć!
AGRAFKA świetnie, że mimo niedogodności zdrowotnych ;-) dzień się udał! Widziałam fotosy u nie mam.wątpliwości, że było świetnie!
JAGODA Gorący okres masz, co? Współczuję. Ja swoją pracę dyplomowa tez pisałam po nocach, koszmar... Nigdy więcej!
Powodzenia! Wytrwałości!
MITEMIL dobrze, że odezwałaś się. Miałam.pisać do Ciebie. Najgorsze to czekanie. Może w pn. juz będą wyniki.
Trzymaj się dzielnie!
MAMA koszmarna wizyta! Z moimi nerwami chyba by mnie ochrona wyniosła! Co za kur...two?! Nienawidzę takich ludzi z służbie zdrowia! Sami dupe pchają na takie studia, żeby leczyć ludzi, czasem trudnych pacjentów, a potem tak się kończy.... Rany! Nie mogę! Współczuję!
Ja dziś odpoczywam. Na śniadanie tort
Później wrzucę Wam foto, bo Pani naprawdę mnie zaskoczyła talentem!
Chyba na grzyby pojedziemy. Podobno są. Znaczy, wiem ze są, ale niewiem czy w naszych lasach ;-)
Wieczorem kolejni goście. Żarcia zostało, wiec nie dużo roboty będzie, a przy okazji nadmiaru pozbędziemy się. Jak zwykle za dużo naszykowalam. Zawsze tak się stresuje, że robię koszmarne ilości żarcia ;-)
Melduje, że pogoda u mnie JE!!!!
A ja wyglądam jak.wieloryb! Po tych bólach, co myślam, że od sprzątania tak mi brzuch wywaliło, że jestem lekko w szoku
Nawet próbowałam wciągnąć go, ale nie ma opcji!
Pozdrowienia i miłego dnia!