Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mama nospa na ból spojenia? Troszkę dziwna diagnoza, bo przy tym schorzeniu lepiej,żeby wszelkie tkanki już się nie rozluźnialy....no nic...możemy sobie podać rękę. Mi spojenie odebrało całą radość z poprzedniej ciąży juz od 17 tygodnia, a w tej również się już zaczyna. Kto nie miał, nie zrozumie jak to człowieka wykańcza. Oszczędzaj się ile możesz. Mi leżenie nie pomagało. Wręcz odwrotnie. Najlepsza była taka pozycja pół siedząca, bo z niej mogłam bez bólu i wstać i się położyć. Leżenie i obracanie w nocy.....koszmar! A chodzenie to już w ogóle wysiłek ponad wszelką normę. Obyś jak najdłużej mogła prowadzic w miarę normalny tryb dnia. Trzymam kciuki :-)
Czarna czekam na wieści i wciąż trzymam kciuki ;-)
Estranea dzięki za dobre słówko :-)
Annte myślę że taki wątek powinien być. Często przy korzystaniu z telefonu wiele postów umyka i ciężko znaleźć konkretne informacje. No ale poczekamy co reszta na to :-)
Czarna czekam na wieści i wciąż trzymam kciuki ;-)
Estranea dzięki za dobre słówko :-)
Annte myślę że taki wątek powinien być. Często przy korzystaniu z telefonu wiele postów umyka i ciężko znaleźć konkretne informacje. No ale poczekamy co reszta na to :-)