oomamba- ja zaczęłam plamić non stop na brunatno brązowy kolor i pobolewał mnie brzuch, ale to bardzo wczesna ciąża była, na usg widziałam tylko pęcherz, po 2 tyg brania duphastonu miałam iść zobaczyć serce, a tu nic, sam pęcherz, nie powiększył się
reklama
Oomamba, ja dostałam w nocy bóli jak na okres. Poszłam do toalety i pojawiło się plamienie. Rano pojechałam do szpitala, byłam cały czas pełna nadziei i. Widziałam bijące serduszko na usg. Ale plamienie zamieniło się w krwawienie. Dalej wierzyłam. Na drugi dzień dr powiedziała, że to poronienie, serduszko już nie biło. Krwawienie było intensywne. Zrobili mi zabieg. Na następny dzień wyszłam do domu. Tak musiało być już.
czarna2532
Fanka BB :)
Stresuje sie teraz bardzo czytam o tych waszych plamieniach a sama jade zaraz na emergency z plamieniem.... :-(
Magda - mam nadzieję, że nospa pomoże. Nie zazdroszczę tych bóli... na pewno utrudniają funkcjonowanie. Trzymaj się i dużo odpoczywaj.
oomamba - ja też często jestem zmęczona. Czuję się jak flak... I najchętniej bym się położyła. Tylko z reguły siedzę sama z synkiem. A mąż już ma mnie dosyć,bo wiecznie zmęczona i niezadowolona... Nie możemy się ostatnio dogadać :/
czarna - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
mama - trzymaj się!!
oomamba - ja też często jestem zmęczona. Czuję się jak flak... I najchętniej bym się położyła. Tylko z reguły siedzę sama z synkiem. A mąż już ma mnie dosyć,bo wiecznie zmęczona i niezadowolona... Nie możemy się ostatnio dogadać :/
czarna - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
mama - trzymaj się!!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Czarna, Mama kciuki za zaciśnięte! Dajcie szybko znać co u Was. Kurcze, musi być dobrze!
Annte i kciuki za koleżankę i jej maleństwo....rety, co za dzień :-/
Mam w obec tego pytanie. Zakładamy juz wątek, gdzie będziemy pisać właśnie o takich wizytach na IP/Emergency? Byłoby czytelniej, ale to tylko moje zdanie. Dajcie znać :-)
Agrafko dziękuję :-) Boli, ale ciągle tak samo. Tzn nie nasila się i w spoczynku jest lekko wyczuwalny ten ból. Zobaczę jutro. W razie W zadzwonię do szpitala i zapytam co robić.
Annte i kciuki za koleżankę i jej maleństwo....rety, co za dzień :-/
Mam w obec tego pytanie. Zakładamy juz wątek, gdzie będziemy pisać właśnie o takich wizytach na IP/Emergency? Byłoby czytelniej, ale to tylko moje zdanie. Dajcie znać :-)
Agrafko dziękuję :-) Boli, ale ciągle tak samo. Tzn nie nasila się i w spoczynku jest lekko wyczuwalny ten ból. Zobaczę jutro. W razie W zadzwonię do szpitala i zapytam co robić.
czarna2532
Fanka BB :)
No ja juz czekam na meza pod jego praca ciekawe ile przyjdzie mi czekac w szpitalu :/
Annte i co ci lekarz powiedzial na plamienia? Zalecil cos badal jakos czy tylko usg?
Annte i co ci lekarz powiedzial na plamienia? Zalecil cos badal jakos czy tylko usg?
Ostatnia edycja:
reklama