reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

oomamba- ja zaczęłam plamić non stop na brunatno brązowy kolor i pobolewał mnie brzuch, ale to bardzo wczesna ciąża była, na usg widziałam tylko pęcherz, po 2 tyg brania duphastonu miałam iść zobaczyć serce, a tu nic, sam pęcherz, nie powiększył się

reklama
Oomamba, ja dostałam w nocy bóli jak na okres. Poszłam do toalety i pojawiło się plamienie. Rano pojechałam do szpitala, byłam cały czas pełna nadziei i. Widziałam bijące serduszko na usg. Ale plamienie zamieniło się w krwawienie. Dalej wierzyłam. Na drugi dzień dr powiedziała, że to poronienie, serduszko już nie biło. Krwawienie było intensywne. Zrobili mi zabieg. Na następny dzień wyszłam do domu. Tak musiało być już.

Magda - mam nadzieję, że nospa pomoże. Nie zazdroszczę tych bóli... na pewno utrudniają funkcjonowanie. Trzymaj się i dużo odpoczywaj.

oomamba - ja też często jestem zmęczona. Czuję się jak flak... I najchętniej bym się położyła. Tylko z reguły siedzę sama z synkiem. A mąż już ma mnie dosyć,bo wiecznie zmęczona i niezadowolona... Nie możemy się ostatnio dogadać :/

czarna - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

mama - trzymaj się!!

Czarna, Mama kciuki za zaciśnięte! Dajcie szybko znać co u Was. Kurcze, musi być dobrze!

Annte i kciuki za koleżankę i jej maleństwo....rety, co za dzień :-/

Mam w obec tego pytanie. Zakładamy juz wątek, gdzie będziemy pisać właśnie o takich wizytach na IP/Emergency? Byłoby czytelniej, ale to tylko moje zdanie. Dajcie znać :-)

Agrafko dziękuję :-) Boli, ale ciągle tak samo. Tzn nie nasila się i w spoczynku jest lekko wyczuwalny ten ból. Zobaczę jutro. W razie W zadzwonię do szpitala i zapytam co robić.

No ja juz czekam na meza pod jego praca ciekawe ile przyjdzie mi czekac w szpitalu :/

Annte i co ci lekarz powiedzial na plamienia? Zalecil cos badal jakos czy tylko usg?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry