reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

a ja ostatnio nie mogę jeść ryby , wczoraj zjadłam i lewo po dzieciaki pojechałam , myślałam że wyskoczę z samochodu i rybkę zwrócę

reklama
magda uk mi wywaliło we wtorek przypalam wodka i amolem na zmiane po ok 5-6 razy dziennie a na noc smaruje pasta i juz schodzi:tak:

dziewczęta a co Wy sie tak porzygałyście jak ja Wam współczuje i dziekuje Bogu ze mnie to ominęło:-)
No i pochwale sie ze czuje ruchy dzidzi:-)

Dziewczyny pytałam rano, ale nikt nie zareagował :unsure: Napiszę zatem w osobnym poście.

Mam do Was prośbę o poradę. Zawsze w ciąży mam problem z zimnem na ustach. Miesiąc temu jedno podleczyłam, to zaraz wyszły dwa inne i nim zdążyły zejść już mi wyszły dwa następne
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Nie dość,że swędzi, to jeszcze boli. No i nie wspomnę o tym jak wygląda:hmm: Używam zoviraxu, ale i tak leczenie jednego trwa 2 tyg. Może macie jakieś domowe sposoby na to? A może znacie coś lepszego niż zovirax? Mogę sobie ściągnąć z PL. Dajcie proszę znać :sorry:

Gosiu kiedyś próbowałam amolem, ale wódką nie. Hmm...troszkę drastyczny sposób, ale już mam tak dość,że może spróbuję:sorry: Gratuluję ruchów maluszka...chwilo trwaj :-)

o jeju dziewczyny naprawdę wam współczuje tych wymiotów... i naprawdę tak codziennie po kilka razy?? to chyba tracicie na wadze?

Dzis kupiłam sobie lizaka i jak go w domu konsumowalam to moj brzuszek zaczal falowac....rzyganko 8kg stracone... u Mnie juz Pan Moon za oknem wiec i ja ide spac milego dzionka wam:)
P.s.zmiana kadetów jest na poligonie i wlasnie orkiestra gra wrr 20.30 !!!

Ja nie wymiotuję na szczęście, ale bardzo mocno działaja na mnie zapachy. Np. wczoraj mnie naszło na placki po węgiersku. Pojechałam wieczorem do sklepu po mięso i warzywa na sos, teraz nie dawno wstawiłam mięcho i umieram:sad: Zapach odbiera mi wszelkie chęci do jedzenia. Najgorsze jest,że potem długo dumam nad tym co jeść i kończy się na byle czym....ehhhh.....

ja też mam duży problem z tym co bym zjadła, mój mąż się wścieka bo codziennie każę mu wymyślać coś na kolację, a potem i tak kręcę nosem nad jego propozycjami. Najbardziej mam ochotę na bezmiesne fastfoody typu frytki z serem itd. Nad obiadami też dumam i dumam a i tak kończy się tak jak dziś na jajku sadzonym z ziemniakami:)

reklama
ja na opryszczkę zawsze stosowałam VRATIZOLIN ale nie wiem czy w ciąży go można . zawsze szybko skutkował , a czy to nie brak jakiejś wit. powoduje opryszczkę ?

Do góry