reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Fimka myslimy dokładnie tak samo. Przyznam szczerze,że mało kiedy lekarze określają na tak wczesnym etapie dziewczynkę, a to właśnie z powodów o których piszesz. I nie chodzi tu wcale o szczególne zdolności lekarskie, ale o czystą fizjologię, bo nawet nub przyjmuje określone dla danej płci ułożenie dopiero po 12 tc ;-)

Agrafko posmarowałam pastą. Zobaczymy na ile to pomoże:sorry:

reklama
agrafka przez ciebie chyba męża po chińszczyznę wyślę , a na kolację już mi dzieci zamówienie złożyły canelloni ze szpinakiem
u mnie też kg. za 4 zł truskawek

Ja dzis mam ogorkowa i kluski z truskawkami. Wczoraj az 2 kg kupilam za 8 zl krajowe. 1kg zamrozilam a z reszta do kluseczek i ciasta

mmmmmmmmmmm....ogorkowa....rozmarzyłam sie. moze zrobie sobie jutro:tak:
u nas truskawki po 5zł ,kupilam kg i nadal w lodowce leza ,jakos nie mam podejscia,ale musze dzis je wymyc,poobierac i malemu podstawic pod nos.
kurcze juz nie moge sie doczekac jagod,zupek jagodowych,jagodzianek z kruszanka....
A i ostatnio kupilam sobie pierwsze czeresnie pychotka

no to jak wy tak o truskawkach, to lece jutro kupić i będzie się działo w kuchni albo babeczki z truskawkami, albo zwykłe ciasto. Chodzi mi po głowie przepis MAgdy Singh, tylko powiedz mi kochana czy to smakuje coś jak te serniki na zimno? bo takie mi nie podchodzą.

Madzia aż 2kg powiadasz? U mnie jest taka jedna odmiana, że jak przysiądę, to cały kilogram zjadam sama na raz:szok::zawstydzona/y: A moje dzieci też nie gorsze....młody potrafi 400g zjeść za jednym podejściem:-p

Eli- ooo cinczyk tez dobry pomysl
Truskawki jadlam2 tyg non stop, teraz nie moge na nie patrzec, czekam az czeresnie potanieja

reklama
Do góry