reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja juz myslalam ze nudnosci odpuscily a dzis od samego ranka muli mnie I na nic nie mam ochoty...
Musze podzwonic dzisiaj I znalezc sobie lekarza chyba najwyzszy czas!

magda - mam nadzieję, że teraz poodpoczywasz. Krwotok z nosa to na pewno z przemęczenia. Uważaj na siebie.

anula - super że wizyta ok :)

Ja dziś byłam w Lidlu ok 9, ale same duże rozmiary. A ja drobniutka jestem. Także nic sobie nie kupiłam...
A na obiad miałam makaron z warzywami i sosem serowym :) A zaraz lecę zrobić sobie kawę na zimno. U nas pogoda super, ale w domu za to mam prawie 30 stopni bo mieszkam na poddaszu i się szybko nagrzewa :/ Teściowa zabrała Kubę na spacer (mąż tradycyjnie w pracy), więc korzystam i odpoczywam. Później zabiorę się za prasowanie.

Trzymajcie kciuki! O 18.55 mam wizytę i już panikuje :-( eh.. Wydaje mi się że dopiero gdy będę czuła ruchy to będę chodziła spokojniejsza na wizyty, bo jak narazie to mam w głowie tylko czarne scenariusze :/

Trzymam kciuki. Daj znac ! I mamy tak samo, chyba bym musiala sobie kupic ta maszyne do usg i postawic w pokoju i sprawdzać codziennie pare razy by byc spokojniejsza

Hej dziewczyny, nie wiem czy sie chwalilam, ale wczoraj zjadlam w godzine 12 pizz. Tak, dobrze czytacie... 12. Na szczescie byly niewidzialne i zrobil mi je moj przedszkolak, ale ja placilam tez niewidzialnymi pieniedzmi wiec suma sumarum wyszlo oki. Dzisiaj zjadlam tez talerz spaghetti, juz tylko jedrn niestety :( hihihihh.

AniaWroc 24 maja w ktoryms pasazu handlowym robia darmowe usg 4d, ktoras z mam wkleila link do programu szczesliwe macierzynstwo lub cos podobnego i tam jest pkakat odnosnie Wroclawia.

Co do obowiazku szkolnego to tylko rocznik 2008 jest podzielony, od roku szkolnego 2015/2016 ida cale roczniki do szkoly, czyli rozpoczyna rocznik 2009.

reklama
Ja mam problem z tym że przy każdym siadaniu, wstawaniu mnie boli, taki ucisk.
Ale ostatnio lekarz mi wyjaśnił, że to powiększające i naciągające się więzadła.
Tak samo jest z kichaniem albo jak szybko podniesiemy nogę, bo napinamy mięśnie.

Dokładnie to samo usłyszałam od swojego lekarza. I jego ulubiony tekst... Takie są uroki ciąży :sorry2:

byłam w lidlu i kupilam tshirt ciazowy na ramiączkach i legginsy. Moja mama za to zakochała sie w body dla malucha i kupiła :-p kolor różowy bo jej się bardziej podobał i mówi ze to pewnie dziewczybka :-) jak będzie chlopiec to po domu sie założy hihi. Sa przeslodkie takie maleńkie :**&

Ja też w lidlu kupiłam leginsy, bo bluzki i tuniki same wielkie były. Bodziaki przesłodkie, ale na razie jeszcze się powstrzymuje, boje się trzeciej straty, mimo, że kończę pierwszy trymestr.:zawstydzona/y::sorry2:

Trzymajcie kciuki! O 18.55 mam wizytę i już panikuje :-( eh.. Wydaje mi się że dopiero gdy będę czuła ruchy to będę chodziła spokojniejsza na wizyty, bo jak narazie to mam w głowie tylko czarne scenariusze :/

Trzymamy, trzymamy. Ja zauważyłam, że po poronieniach zrobiłam się taka ostrożna i bojaźliwa :-(

Do góry