Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
A ja nie mam na nic apetytu, dosłownie nic :-/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam problem z tym że przy każdym siadaniu, wstawaniu mnie boli, taki ucisk.
Ale ostatnio lekarz mi wyjaśnił, że to powiększające i naciągające się więzadła.
Tak samo jest z kichaniem albo jak szybko podniesiemy nogę, bo napinamy mięśnie.
byłam w lidlu i kupilam tshirt ciazowy na ramiączkach i legginsy. Moja mama za to zakochała sie w body dla malucha i kupiła kolor różowy bo jej się bardziej podobał i mówi ze to pewnie dziewczybka :-) jak będzie chlopiec to po domu sie założy hihi. Sa przeslodkie takie maleńkie :**&
Trzymajcie kciuki! O 18.55 mam wizytę i już panikuje :-( eh.. Wydaje mi się że dopiero gdy będę czuła ruchy to będę chodziła spokojniejsza na wizyty, bo jak narazie to mam w głowie tylko czarne scenariusze :/