reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Magda Singh- a co to za działanie? 30-1=29-2=27-3=24-4=22-5=15-6=9-7=2 nie wiem co tam podstawiać, może Ty rozumiesz? bo tam wyże, to wiem mój wiek i mies poczecia
schodzisz do najmniejszej liczby...
49stale dla kazdej kobiety + miesiac poczecia = .... - wiek matki w momencie poczecia =......
i potem kolejno odejmujesz dopoki nie dojdziesz do najmniejszej liczby
zobacz na przykladzie mojej Simran
49+8 (sierpien wtedy zostala poczeta)=57 - 27 (tyle mialam lat jak zaszlam w ciaze) = 30
i teraz schodze do najmniejszej liczby
czyli
30-1=29-2=27-3=24-4=20-5=15-6=9-7=2
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anncka gratuluję :* gin pewny co do płci? Bo mojej znajomej gin w 14 i 16 tyg obstawial chlopca a dziś w 18 tyg juz mówił że wygląda mu to na dziewczynkę :-)
wow gratulacjeKochane moje jestem przeszczęśliwa!!! Moje Malenstwo ma 6cm, wszystkie pomiary prawidłowe i... Pitola między nogami
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anncka super wieści!! Gratki ogromne:-) A masz fotkę jakąś?
Madzia rozumiem,że chodzi o najmniejszą liczbę dodatnią?
Lilli to super,że już lepiej. Jedź i odpoczywaj. No i oby nigdy więcej migren!:-)
Madzia rozumiem,że chodzi o najmniejszą liczbę dodatnią?
Lilli to super,że już lepiej. Jedź i odpoczywaj. No i oby nigdy więcej migren!:-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dla ciekawych płci zerknijcie na wątek wizytowy. Cosik tam skrobnęłam, więc może się Wam przyda;-)
Magda Singh
tak Madziu
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Położe dzieci, to obliczę
Magda Singh
wow gratulacje
doszedl priv??
reklama
gratuluję synka
co do chorych dzieci jak nie pomaga rozmowa z matką i rozmowa nauczycielką jest jeszcze dyrektorka tego przedszkola, jak tamto nie pomogło poszła bym wyżej.
moja idzie w tym roku do szkoły rocznik 2008 z marca , już stresa mam jak to będzę
moja pierwszy rok w przedszkolu i tylko raz antybiotyk brała , a może i nie ? nawet jak była epidemia ospy to nie złapała
co do chorych dzieci jak nie pomaga rozmowa z matką i rozmowa nauczycielką jest jeszcze dyrektorka tego przedszkola, jak tamto nie pomogło poszła bym wyżej.
moja idzie w tym roku do szkoły rocznik 2008 z marca , już stresa mam jak to będzę
moja pierwszy rok w przedszkolu i tylko raz antybiotyk brała , a może i nie ? nawet jak była epidemia ospy to nie złapała