reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej!
AniaWroc - życzę dużo zdrówka, najważniejsze że nic Wam nie jest.
Słonko - a przedpokój jest jasny czy ciemny? Jeśli jasny to możesz zaszaleć z kolorami, może ceglany? Albo oliwkowy?

Byłam dzisiaj w Biedzie - zostały tylko bodziaki dziecięce! :O
Dla ciężarnych nie było wystawionych leginsów ani spodni, a koszulki poszły do 9:00! SZOK!
Może wieczorem wyciągnę męża do Lidla, ale mam niestety daleko... :|

reklama
Eli80 ja też mam dni, gdzie głowa mi pęka, z ubikacji nie wychodzę i mam krwotoki z nosa. Lekarz powiedział, że uroki ciąży :baffled:

ewelinka_shn mnie szwagierka endokrynolog poradziła robić te badania, bo niby chora tarczyca może być powodem poronień. Wyniki nie są złe, ale mogłyby być lepsze :zawstydzona/y:

slonkoonline ja również mam we wtorek usg. Siedzę jak na szpilkach :-( Jeśli chodzi o przedpokój, mój również jest wąski i długi. Ponieważ jest kiepsko oświetlony światłem dziennym cały jest beżowy, ale drzwi mam ciemne drewno.

Magda_z_uk Tobie kochana to się solidne lanie należy :wściekła/y: Pamiętaj, że teraz jest Was dwoje i MUSISZ dbać o siebie. Zwolnij trochę dziewczyno!! Wiem, wiem... Czasem łatwo się mówi, ale przynajmniej spróbuj!! Odpoczywaj :blink:

Witam się i ja,,,,My odkąd ciepło zrobiło się to siedzimy u męża w restauracji na świeżym powietrzu i objadamy się baklawą...lol

Poza tym wszystko ok tylko wczoraj jak kichnęłam tak zabolał brzusio (przestraszyłam się i to bardzo) ale za chwilkę wszystko wróciło do normy i coś przeskoczyło w plecach. grrrrr

Zapomniałam napisać, że ja z tym kichaniem tez tak mam. Czasem naprawdę potrafi mocno zabolec i wszystko zależy w jakiej pozycji kicham. Jak np. mam nogi blisko ciała, czyli np. siedzę po turecku, albo z nogą na nogę nie boli. A czasem jak jestem wyprostowana, to boli okropnie. Zapytam o to lekarza, bo ja jestem alergikiem i teraz nie biorę leków, a jak wiadomo teraz najwięcej pyli i kicham strasznie.

reklama
Do góry