reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja mam problem z tym że przy każdym siadaniu, wstawaniu mnie boli, taki ucisk.
Ale ostatnio lekarz mi wyjaśnił, że to powiększające i naciągające się więzadła.
Tak samo jest z kichaniem albo jak szybko podniesiemy nogę, bo napinamy mięśnie.
Teraz, jak mi o tym powiedział, to już nawet nie zwracam tak na to uwagi :)

Może u Was, Słonko, Magda_Singh to samo? :)

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok. Zaraz wszystko napiszę w wątku wizytowym ;-)

Dziękuję za trzymanie kciuków, baaardzo się przydały. :-D

Hej kochane, przepraszam ze sie nie odzywalam ale wczoraj mialam mala klotnie z mężem i strasznie mnie brzuch bolal, chyba przez nerwy i slowa wypowiedziane w gniewie.
Jutro zaczynam 13 tydzień :)
Milego dnia

Super Anulka ze wizyta ok :-)
Ja juz po obiedzie. Dziś byl makaron z truskawkami.
byłam w lidlu i kupilam tshirt ciazowy na ramiączkach i legginsy. Moja mama za to zakochała sie w body dla malucha i kupiła :-p kolor różowy bo jej się bardziej podobał i mówi ze to pewnie dziewczybka :-) jak będzie chlopiec to po domu sie założy hihi. Sa przeslodkie takie maleńkie :**&

Ewelinka- hihi, ja też wczoraj miałam makaron z truskawkami. Ooo, fajnie, że się obkupiłaś. Ja tez sobie kupiłam krótkie spodenki ciążowe z H&M i koszulkę na ramiączkach w reserved. Hihi, ale Twoja Mama jest pewna na wnuczkę, to pewnie tak będzie. :-D Ja dzisiaj miałam na obiad gotowane warzywa ( zielona i żółta fasolka szparagowa, marchewka i ziemniaczki) i ugotowane jajko do tego.

Annte- ściskam kciuki za wizytę!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry