reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Clotrumazoleum to lek przciwgrzybiczy.

Ja ze swojego doświadczenia wiem, że niezawodny i najlepszy na tego typu odparzenia jest tormentiol, skutek natychmiastowy i ulga dla dziecka, a kosztuje ok. 8 zł za tubkę.

reklama
U mnie dziś filety z kuraka panierowane, marchewka duszona z masłem i ziemniaki ;-) Musi byc na szybko, więc tym razem bez cudowania. A mielone najlepsze według mojej familii są z mięsa z udek kurczaka. Tylko takie teraz jadamy w domu :-)

A ja znowu używam na odparzenia tylko mąki ziemniaczanej. Nigdy nie zawiodła, a całkowicie naturalny środek:-)

Jopal tormentiolu się boję odkąd kiedyś się dowiedziałam,że nie powinno sie stosowac u małych dzieci. Zawiera czteroboran sodu, a to pochodna kwasu borowego, zakazana dla dzieci poniżej 3 rż. A szkoda, bo zawsze uważałam za dobry specyfik:baffled:

Jest już odpowiednik bez szkodliwych substancji, nazywa się Tormentalum :happy2:

Ostatnia edycja:
Ja na odparzenia nic nie uzywam bo my jestesmy na wielo I sie nie odparzamy ale jak zakladam pamka to smaruje sudocremem tormentiolu to raczej na jakies powazne odparzenia mozna tez uzyc nadmangnianu potasu I wietrzyc pupe

reklama
Hej Kochane :-)

Agrafka trzymam kciuki... daj znać jak tylko będziesz cos wiedziala... moze to hormonalne...

Ja dopiero wstalam... ide do sklepu zaraz bo naszla mnie ochota na jajecznice z pomidorem i papryka a nie mam papryki w domku. Dzis Mąż ma wolne więc po śniadaniu pojedziemy na większe zakupy do domu ;-)

ściskam ;***

Do góry