reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Clotrumazoleum to lek przciwgrzybiczy.

Ja ze swojego doświadczenia wiem, że niezawodny i najlepszy na tego typu odparzenia jest tormentiol, skutek natychmiastowy i ulga dla dziecka, a kosztuje ok. 8 zł za tubkę.

reklama
U mnie dziś filety z kuraka panierowane, marchewka duszona z masłem i ziemniaki ;-) Musi byc na szybko, więc tym razem bez cudowania. A mielone najlepsze według mojej familii są z mięsa z udek kurczaka. Tylko takie teraz jadamy w domu :-)

A ja znowu używam na odparzenia tylko mąki ziemniaczanej. Nigdy nie zawiodła, a całkowicie naturalny środek:-)

Jopal tormentiolu się boję odkąd kiedyś się dowiedziałam,że nie powinno sie stosowac u małych dzieci. Zawiera czteroboran sodu, a to pochodna kwasu borowego, zakazana dla dzieci poniżej 3 rż. A szkoda, bo zawsze uważałam za dobry specyfik:baffled:

Jest już odpowiednik bez szkodliwych substancji, nazywa się Tormentalum :happy2:

Ostatnia edycja:
Ja na odparzenia nic nie uzywam bo my jestesmy na wielo I sie nie odparzamy ale jak zakladam pamka to smaruje sudocremem tormentiolu to raczej na jakies powazne odparzenia mozna tez uzyc nadmangnianu potasu I wietrzyc pupe

reklama
Hej Kochane :-)

Agrafka trzymam kciuki... daj znać jak tylko będziesz cos wiedziala... moze to hormonalne...

Ja dopiero wstalam... ide do sklepu zaraz bo naszla mnie ochota na jajecznice z pomidorem i papryka a nie mam papryki w domku. Dzis Mąż ma wolne więc po śniadaniu pojedziemy na większe zakupy do domu ;-)

ściskam ;***

Do góry