reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
U nas niestety rzadkie kupy i czerwona pupa . Zagwostka katar przezroczysty pewnie to te jednak zeby czekam az narzeczony wróci i kupi jakiś probiotyk i elektrolity bo ja zaczynam odczuwac jazdy w żołądku . Mielismy wielki lunch w niedziele i cos czuje ze ziemniaczki zapiekane w sosie smietanowym daja nam czadu teraz

Hej kochane. Witam Was w troche złym humorze lecz ze wzgledu na nasz cudowny stan - denerwowanie jest nie wskazane :) milego i cudownego dnia pelnego uśmiechu i radości

AGRAFKA dzieki .
Smaruje sudocreme jeszcze nigdy mnie nie zawiódł a czasem clotriamazoleum bo tez jest dobry na pieluszkowe krostki :)

Dobra miłego dzionka Ja ide ogarnąć kuchnie przed powrotem kucharza tj. Mojego do domu bo niestety nie nadaje sie do kuchni przez moje mdłości :( chcial zapytac was o kotlety mielone takie soczyste moze ktos ma dobry przepis?

Paulina, niestety na mielone znam jeden przepis a raczej tylko ja dodaje sol, pieprz i lozke musztardy i wtedy mieszam i w bulce tartej optaczam i na patelnie. Ogolnie to patrzeć na mielone nie moge a wachac smazonego to wogole :(

Agrafka oj uwazaj na siebie pamietam jak w drugiej ciazy zjechalam na srodku sklepu teraz r]tez pare razy bylam blisko ale sie kladlam bo mi sie w glowie krecilo kto co gotuje na obiad bo ja dzis nie mam weny:baffled:

Ja dzisiaj kotleciki z piersi kurczaka z serem i pietruszka, do tego ziemniaki opiekane z maslem koperkowym i jakas surowka

reklama
Ja tak tesknie za polskim jedzeniemze to poezja i jakos mi kiepsko wychodzi na złość niby mamy tutaj sklep z Polskimi przyprawami itd. Ale jednak to nie to samo...a moj B. To nie przepada bo uważa ze za bardzo smoke jest zywiecka czy inne kiełbasy a moka waga z 75 spadła na 67..:(

Do góry