reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

cypryda - podziwiam Cię jeszcze bardziej...Ileż to trzeba mieć siły na walkę z chorobą Mikusia. Mocno ściskam.

kama - fajnie, że się odezwałaś. Po dłuższej przerwie to ciężko nadgonić :p Ja też pracuję, po południu siedzę zazwyczaj sama z Kubą i jak go położę ok 21 to jeszcze zawsze znajdzie się coś do zrobienia, choć staram się np. pranie czy obiad nastawić w międzyczasie. Mąż wieczorem też trochę ogarnia chatę.

gosia - może to rwa? dobrze że mdłości minęły. No i szkoda,że w pracy nie fajnie. To już lepiej idź na zwolnienie i już.

agrafka - no to nieźle, szumu narobiłaś w pracy, heh. Ale dobrze, że nic się nie stało.

A ja powoli szykuję się do spania. Dziś myślałam, że usnę w pracy, ehh... Nieraz t bym sobie pospała po południu, ale zazwyczaj nie mam jak, bo siedzę sama z synem w domu.

A dziś zaczęłam 13 tc, to już II trymestr, jeśli się nie mylę :)

Do jutra dziewczyny:)

reklama
Wiecie co, wczesniej nie myslalam o tym ale mam taka aplikacje ciazowa itp i dzis tematem bylo ze pewnie sie martwie ze zasypie sniegiem przez co moge nie dojechac do szpitala na porod itp szczerze? Nie myslalam o tym wczesniej ale moze to byc powod do stresu :/

No i ja dzis wyje doslownie z bolu plecow... Znow :(

Ostatnia edycja:
Witajcie po wizycie u doktorka Ethan czyste gardlo i klatka piersiowa katar zrobil sie zoltawy i jasnieje . Natomiast ja spadlam znowu z wagi i zaczynam miec stresa przed usg w przyszlym tygodniu czy wszystko jest ok :( :(

Dzień dobry:happy2:

Ja po pracy i 3 godzinach snu wyglądam niej więcej tak:confused2: Najgorsze,że dziś mam sporo spraw do załatwienia, potem znowu do pracy i.....no dobra, nie narzekam. Byle do jutra;-) Ale jak mnie dziś nie będzie na bb, to proszę się nie martwić, bo to znaczy tylko tyle,że zajęta jestem:tak:

Paulina ja mam I usg w przyszłym tyg i tez zaczynam się stresować, ale wciąż sobie powtarzam,że ten stres mi nic nie pomoże i nie pozostaje nic innego jak czekać. Damy radę:tak: Dobrze,że synkowi nic powaznego nie dolega:happy2:A waga...nie stresuj się, przyjdzie czas, to poleci w góre;-)

Czarna
pamiętam jak na styczniówkach dziewczyny martwiły się tym śniegiem itp, ale uwierz,że na ponad 40 dziewczyn kazda dojechała bez problemu do szpitala;-) Współczuje bólu pleców. Ja nie ukrywam,że po pracy ledwo się ruszam:baffled:

Estranea
różnie liczą z tymi trymestrami. Raz,że od poczatku 13 tc, innym razem że po skończonym 13 tc. Jedno jest pewne....tak czy siak jesteś już bliziutko:happy2:

Agrafko nie ciekawie z tym omdleniem. Uważaj tam na siebie kochana. Juz nie chodzi o to,że w pracy itp się zdarzyło, ale że w ogóle coś takiego miało miejsce. Oby nigdy więcej!:happy2:

Ulenko
bardzo miło czytać,że dzień wczorajszy był tak udany. Oby i dziś było tak super :tak:

Kochane, ściskam Was wszystkie bardzo mocno i życze Wam miłego dnia! :-)

Mam pytanie:-)

Na telefonie widzę wątek z naszymi zdjęciami, a na kompie nie, czy ktoś wie dlaczego? Podajcie linka, bo nie wiem jak się dostać tam z kompa:baffled: Będę wdzięczna:-)

Dzien dobry kochane. Piekna pogoda ,a ja mam nastroj wisielczy, boje sie ,ze z dzidzia cos nie tak. Chyba kupie sobie aparat usg do domu i bede sprawdzac co 2 dni :-) zaraz ide na badania - toxoplazmoza,hiv,morfologia, mocz i tsh. Milego dnia Wam zycze.

reklama
Do góry