reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

cypryda - podziwiam Cię jeszcze bardziej...Ileż to trzeba mieć siły na walkę z chorobą Mikusia. Mocno ściskam.

kama - fajnie, że się odezwałaś. Po dłuższej przerwie to ciężko nadgonić :p Ja też pracuję, po południu siedzę zazwyczaj sama z Kubą i jak go położę ok 21 to jeszcze zawsze znajdzie się coś do zrobienia, choć staram się np. pranie czy obiad nastawić w międzyczasie. Mąż wieczorem też trochę ogarnia chatę.

gosia - może to rwa? dobrze że mdłości minęły. No i szkoda,że w pracy nie fajnie. To już lepiej idź na zwolnienie i już.

agrafka - no to nieźle, szumu narobiłaś w pracy, heh. Ale dobrze, że nic się nie stało.

A ja powoli szykuję się do spania. Dziś myślałam, że usnę w pracy, ehh... Nieraz t bym sobie pospała po południu, ale zazwyczaj nie mam jak, bo siedzę sama z synem w domu.

A dziś zaczęłam 13 tc, to już II trymestr, jeśli się nie mylę :)

Do jutra dziewczyny:)

reklama
Wiecie co, wczesniej nie myslalam o tym ale mam taka aplikacje ciazowa itp i dzis tematem bylo ze pewnie sie martwie ze zasypie sniegiem przez co moge nie dojechac do szpitala na porod itp szczerze? Nie myslalam o tym wczesniej ale moze to byc powod do stresu :/

No i ja dzis wyje doslownie z bolu plecow... Znow :(

Ostatnia edycja:
Witajcie po wizycie u doktorka Ethan czyste gardlo i klatka piersiowa katar zrobil sie zoltawy i jasnieje . Natomiast ja spadlam znowu z wagi i zaczynam miec stresa przed usg w przyszlym tygodniu czy wszystko jest ok :( :(

Dzień dobry:happy2:

Ja po pracy i 3 godzinach snu wyglądam niej więcej tak:confused2: Najgorsze,że dziś mam sporo spraw do załatwienia, potem znowu do pracy i.....no dobra, nie narzekam. Byle do jutra;-) Ale jak mnie dziś nie będzie na bb, to proszę się nie martwić, bo to znaczy tylko tyle,że zajęta jestem:tak:

Paulina ja mam I usg w przyszłym tyg i tez zaczynam się stresować, ale wciąż sobie powtarzam,że ten stres mi nic nie pomoże i nie pozostaje nic innego jak czekać. Damy radę:tak: Dobrze,że synkowi nic powaznego nie dolega:happy2:A waga...nie stresuj się, przyjdzie czas, to poleci w góre;-)

Czarna
pamiętam jak na styczniówkach dziewczyny martwiły się tym śniegiem itp, ale uwierz,że na ponad 40 dziewczyn kazda dojechała bez problemu do szpitala;-) Współczuje bólu pleców. Ja nie ukrywam,że po pracy ledwo się ruszam:baffled:

Estranea
różnie liczą z tymi trymestrami. Raz,że od poczatku 13 tc, innym razem że po skończonym 13 tc. Jedno jest pewne....tak czy siak jesteś już bliziutko:happy2:

Agrafko nie ciekawie z tym omdleniem. Uważaj tam na siebie kochana. Juz nie chodzi o to,że w pracy itp się zdarzyło, ale że w ogóle coś takiego miało miejsce. Oby nigdy więcej!:happy2:

Ulenko
bardzo miło czytać,że dzień wczorajszy był tak udany. Oby i dziś było tak super :tak:

Kochane, ściskam Was wszystkie bardzo mocno i życze Wam miłego dnia! :-)

Mam pytanie:-)

Na telefonie widzę wątek z naszymi zdjęciami, a na kompie nie, czy ktoś wie dlaczego? Podajcie linka, bo nie wiem jak się dostać tam z kompa:baffled: Będę wdzięczna:-)

Dzien dobry kochane. Piekna pogoda ,a ja mam nastroj wisielczy, boje sie ,ze z dzidzia cos nie tak. Chyba kupie sobie aparat usg do domu i bede sprawdzac co 2 dni :-) zaraz ide na badania - toxoplazmoza,hiv,morfologia, mocz i tsh. Milego dnia Wam zycze.

reklama
Do góry