reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Hej dziewczyny!
A Wy od rana aktywne. Ja zamiast pracować, to Was podczytuję. Dobrze, że jeszcze nikt się nie przyczepił….

Czarna – współczuję bólu pleców. Mnie też czasami bolą, szczególnie jak jestem aktywna w domu i dużo rzeczy porobię. Ja mam to chyba od dźwigania synka. Plecy zaczęły mi dokuczać zanik Kuba miał 1 roczek. I tak mam do dziś, choć ostatnio jest na szczęście lepiej. Chyba pomogły ćwiczenia (chodziłam na fitness przed ciążą).

Paulina – dobrze że synkowi nić poważnego nie dolega. A co do wagi, to kiedy masz wizytę? Koniecznie spytaj o to lekarza – może zadzwoń? Sporo zjechałaś, ale jak nie jesz dużo a maleństwo potrzebuje dużo to może to nie jest niepokojące. Ja niestety nie wiem, bo czuję się dobrze i sporo jem, więcej niż przed ciążą, ale waga tylko 1 kg do góry poszła.

Agrafka – trzymaj się! Man nadzieję, że wszystko będzie ok. Trzymam kciuki!

reklama
Agrafka będzie dobrze , czekamy i kciuki zaciśnięte

witam

ja się na swojego wczoraj się tak zdenerwowałam że mnie brzuch bolał wczoraj , ech
clatrimazolum ( tak się pisze? ) stosowaliśmy na odparzenia itp bo tanie i 100 % skuteczne jak dla nas , dwa razy posmaruję i już wygojone

czesc dziewczyny:-)

Agrafko trzymaj sie bedzie dobrze,to pewnie z przemeczenia...takie rzeczy sie zdarzaja. Będzie dobrze kochana.

A więc ja dzis jak na razie znow ok:-) nawet umowilam sie na 11ta na farbowanie wlosow,bo odrost juz masakryczny od 2mies nie ruszalam wlosow wiec mozna sobie wyobrazic. Jeszcze musze sie umowic na brwi ale to moze jutro zeby za duzo nie bylo atrakcji w 1 dzien bo oszaleje hahah

życze milego dnie kochane:-)

Czesc wszystkim

Agrafka będzie dobrze, musi być...

Ulenka zazdroszczę fryzjera :)

Pogoda dzisiaj piękna i chyba ucieknę wcześniej z biura.

Już jestem, bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Na szczęście wszystko jest dobrze, lekarz okropny jak to na sor, obrażony na cały świat, ale to pominę, bo wyryczałam się po wizycie i już mi przeszło. Zakazał współżyć, dźwigać i pracować. Ciąża zagrożona , Duphaston 3 x dziennie.
Mało nie dostałam skrętu karku, bo próbowałam podpatrzyć , czy serduszko bije. Na szczęście na koniec odwrócił ekran i zobaczyłam mojego ufoludka z dużą głową i mała dupką. Serce waliło jak dzwon. Najbardziej jestem zła bo mieszał tym usg jak łyżką w kotle i miałam wrażenie jak dociskał, tak, ze aż mi gały wychodziły z bólu , że robi to specjalnie. Nie ważne.. najważniejsze, ze z dzidzią ok. :-) ściskam!

Agrafka trzymaj się kochana i daj znać.

Magda wiem, że tormentiol zawiera ten kwas borowy ale nigdy go nie nadużywaliśmy tylko jak była drastyczna konieczność. NAwet jak mały leżał w szpitalu zakażnym z z biegunką to z marszu od personelu dostaliśmy do smarowania, a odpowiednik bez też już wiem, że jest w te chwili go mam ukrytego w szafie awaryjnie.

Dziewczyny mam prośbę pomóżcie, Pani z synka przedszkola poprosiła żebym przyszła uszyć coś ręcznie na pokaz dzieciom no i tak sobie wymyśliłam, że uszyję przy nich krawat dla chłopca ale dziewczynki będą poszkodowane:zawstydzona/y:, no i wymyślcie mi coś co mogłabym uszyć dla dziewczynek tak na szybko (uszyję wszystko więc z tym nie ma problemu), to będzie szycie ręczne no bo maszyny do pikola nie zabiorę więc to musi być coś małego przecież nie uszyję spódniczki bo to za wielkie. Będę wdzięczna za wszelkie pomysły.

EDIT widzę, że w miedzyczasie agrafa odpoweidziałaś super, że z dzidzią ok uważaj na siebie

reklama
agrafko od razu wiedzialam ze to z przemeczenia,moja kuzynka miala tak samo tylko ze z niej krew leciala ciurkiem po nogach i tez byko wszystko dobrre. Super ze widzialas malenstwo i serduszko a teraz kladz sie i odpoczywaj!

Do góry