reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

agrafka_7 proponowali mi w aptece, ale na razie jem cukierki szałwiowe. W pierwszej ciąży one mi pomogły.

cypryda83 znam takie osoby jak Ty, które wiedzą, że to one pochowają swoje dzieci, a nie odwrotnie. To niesamowite ile te osoby mają w sobie cierpliwości, miłości i pogody ducha. Z tego co piszesz wnioskuje, że jesteś dokładnie taka sama. Wielki szacun...

gosia91 ale Ci zazdroszczę końca remontu. Mój mąż wymyślił remont, ale dopiero po wakacjach. Postukałam się po czole, bo z wielkim brzuchem żadna przyjemność sprzątać taki bałagan. Bo u nas planujemy remont taki z przenoszeniem ścianki działowej :zawstydzona/y:

cypryda buraczki na zmianę z wątróbką :tak:

reklama
ja polecam sok z buraka w rossmanach które mają lodówki można je znależć są pyszne!:) A tak wogole to witam, udanych wizyt gratuluję. Dzis trochę pospacerowaliśmy, znowu upiekłam ciasto z rabarbarem. Syn już śpi, wreszcie trochę luzu. widziałam się kolezanką która rodzi za 2m-ce. TAk pieknie wyglądała,szczupła, zgrabna i tylko brzuch okrągły, ale taka malutka piłeczka. I jeszcze skubana nawet zachcianek nie ma.

Cypryda sciskam Cię mocno, nie wiem jak ja odnalazlabym sie w Twojej sytuacji. Podziwiam Cie.

Ostatnia edycja:
Gosia dobrze ze remonmt ku koncowi :) a bol plecow to wlasnie ta nieszczesna rwa kulszowa ale powiem Ci ze dzis i mnie mega plecy bola ledwo z parku doszlam do domu :/ zimne oklady mi pomagaja

Ewelinka super ty sie zamartwialas jak zawsze a tu prosze jaki wielki czlowieczek :-)

Moj smak dzis to pierogi z kapusta i grzybami zajadam sie :-)

juz jestem,dziś jestem bardzo zadowolona bo dzień na 5+ sie udał:-) zero zlego samopoczucia:-) oby tak juz zostalo ale boje sie zapeszyc. Wlasnie zjadlam 2 skiby chleba z masłem i ogórkiem kiszonym (zawsze lubilam malosolne a teraz musza byc mocno ukiszone) i popilam woda z ogorkow hahah pewnie mnie rozsadzi teraz hahahha:-D:-D

co do remontow to my zaczynamy remont pokoju na poczatku czerwca i juz sie boje tego remontu buuuuu

Uff wróciłam dopiero z pracy, mielismy zebranie kwartalne regionu, same szychy z centrali przyjechały i.... Ania dała popis, po nudnej analizie kwartału osunęłam się na krześle, wyprowadzili mnie z sali, latali nade mną jak zwariowani, klimę włączyli, a mi się po prostu w głowie zakręciło. Cyrk na kółkach :zawstydzona/y: Zjem kalafior i Was nadrobię :-)

no to faktycznie popis :) uważaj na siebie !!!!!!
Uff wróciłam dopiero z pracy, mielismy zebranie kwartalne regionu, same szychy z centrali przyjechały i.... Ania dała popis, po nudnej analizie kwartału osunęłam się na krześle, wyprowadzili mnie z sali, latali nade mną jak zwariowani, klimę włączyli, a mi się po prostu w głowie zakręciło. Cyrk na kółkach :zawstydzona/y: Zjem kalafior i Was nadrobię :-)

reklama
gosia- bo tak niestety jest w pracy- ten kto się najbardziej stara i rzadko chodzi na zwolnienie ma najbardziej przerąbane jak już musi isc, a ten kto ma wszystko w powarzaniu, chodzi często na zwolnienie zawsze ma dużo łatwiej i nikt się nie czepia, mam taką gwiazdę w pracy

cypryda- to nieźle, coś Ci na to przepisali?
Ewelinka gratulacje, ciesze się, ze wszytsko ok! :-)
cypryda- jesteś niesamowita, ile trzeba mieć siły w sobie, podziwiam Cię, nie wiem jak ja bym się odnalazła w takiej sytuacji, dużo buziaków dla Miko
Uleńka- myślę, ze spacer wpłynął na Twoje samopoczucie, ciesze się, ze nie miałąś żadnych dolegliwości, dotleniłaś się i od razu inaczej

Ja mam wizytę w poniedziałek za tydzień, chyba zwariuję przez ten tydzień!!!!

Do góry