reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

agrafka_7 proponowali mi w aptece, ale na razie jem cukierki szałwiowe. W pierwszej ciąży one mi pomogły.

cypryda83 znam takie osoby jak Ty, które wiedzą, że to one pochowają swoje dzieci, a nie odwrotnie. To niesamowite ile te osoby mają w sobie cierpliwości, miłości i pogody ducha. Z tego co piszesz wnioskuje, że jesteś dokładnie taka sama. Wielki szacun...

gosia91 ale Ci zazdroszczę końca remontu. Mój mąż wymyślił remont, ale dopiero po wakacjach. Postukałam się po czole, bo z wielkim brzuchem żadna przyjemność sprzątać taki bałagan. Bo u nas planujemy remont taki z przenoszeniem ścianki działowej :zawstydzona/y:

cypryda buraczki na zmianę z wątróbką :tak:

reklama
ja polecam sok z buraka w rossmanach które mają lodówki można je znależć są pyszne!:) A tak wogole to witam, udanych wizyt gratuluję. Dzis trochę pospacerowaliśmy, znowu upiekłam ciasto z rabarbarem. Syn już śpi, wreszcie trochę luzu. widziałam się kolezanką która rodzi za 2m-ce. TAk pieknie wyglądała,szczupła, zgrabna i tylko brzuch okrągły, ale taka malutka piłeczka. I jeszcze skubana nawet zachcianek nie ma.

Cypryda sciskam Cię mocno, nie wiem jak ja odnalazlabym sie w Twojej sytuacji. Podziwiam Cie.

Ostatnia edycja:
Gosia dobrze ze remonmt ku koncowi :) a bol plecow to wlasnie ta nieszczesna rwa kulszowa ale powiem Ci ze dzis i mnie mega plecy bola ledwo z parku doszlam do domu :/ zimne oklady mi pomagaja

Ewelinka super ty sie zamartwialas jak zawsze a tu prosze jaki wielki czlowieczek :-)

Moj smak dzis to pierogi z kapusta i grzybami zajadam sie :-)

juz jestem,dziś jestem bardzo zadowolona bo dzień na 5+ sie udał:-) zero zlego samopoczucia:-) oby tak juz zostalo ale boje sie zapeszyc. Wlasnie zjadlam 2 skiby chleba z masłem i ogórkiem kiszonym (zawsze lubilam malosolne a teraz musza byc mocno ukiszone) i popilam woda z ogorkow hahah pewnie mnie rozsadzi teraz hahahha:-D:-D

co do remontow to my zaczynamy remont pokoju na poczatku czerwca i juz sie boje tego remontu buuuuu

Uff wróciłam dopiero z pracy, mielismy zebranie kwartalne regionu, same szychy z centrali przyjechały i.... Ania dała popis, po nudnej analizie kwartału osunęłam się na krześle, wyprowadzili mnie z sali, latali nade mną jak zwariowani, klimę włączyli, a mi się po prostu w głowie zakręciło. Cyrk na kółkach :zawstydzona/y: Zjem kalafior i Was nadrobię :-)

no to faktycznie popis :) uważaj na siebie !!!!!!
Uff wróciłam dopiero z pracy, mielismy zebranie kwartalne regionu, same szychy z centrali przyjechały i.... Ania dała popis, po nudnej analizie kwartału osunęłam się na krześle, wyprowadzili mnie z sali, latali nade mną jak zwariowani, klimę włączyli, a mi się po prostu w głowie zakręciło. Cyrk na kółkach :zawstydzona/y: Zjem kalafior i Was nadrobię :-)

reklama
gosia- bo tak niestety jest w pracy- ten kto się najbardziej stara i rzadko chodzi na zwolnienie ma najbardziej przerąbane jak już musi isc, a ten kto ma wszystko w powarzaniu, chodzi często na zwolnienie zawsze ma dużo łatwiej i nikt się nie czepia, mam taką gwiazdę w pracy

cypryda- to nieźle, coś Ci na to przepisali?
Ewelinka gratulacje, ciesze się, ze wszytsko ok! :-)
cypryda- jesteś niesamowita, ile trzeba mieć siły w sobie, podziwiam Cię, nie wiem jak ja bym się odnalazła w takiej sytuacji, dużo buziaków dla Miko
Uleńka- myślę, ze spacer wpłynął na Twoje samopoczucie, ciesze się, ze nie miałąś żadnych dolegliwości, dotleniłaś się i od razu inaczej

Ja mam wizytę w poniedziałek za tydzień, chyba zwariuję przez ten tydzień!!!!

Do góry