reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ja osobiscie nie kupowalam w pepco ale moja siostra kiedys cos kupila dla dziecka i po dwoch praniach te ubranka wygladaly jak szmatki :( jakoscia nie grzesza

W lidlu zas jak najbardziej czesto maja dobre jakosciowo nawet :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

U nas dziś znowu piękna pogoda, więc zalegamy w ogrodzie. Zaraz obiadek, a potem znajomi zajrzą na kawkę:happy2:

Powiem Wam,że z tą jakością ubranek, to różnie bywa. Niby wszyscy chwalą sobie bardzo ubrania z next, ale mi się trafiło kupić kilka razy coś, co po 2-3 praniach nie nadawało się do niczego. Pepco u siebie nie mam, ale jest primark, gdzie ubrania są bardzo tanie i wiadomo, czasem szajz, ale bywają i te lepsze. Inna sprawa, że na każdy etap wieku dziecka potrzeby są inne, bo np mój synek teraz tak brudzi i ciochra ciuszki, że tych lepszych na co dzień absolutnie mu nie daję. Szkoda kasy po prostu. Także wszystko zawsze wychodzi w praniu ;-)

Ja spadam obiadek podawać, a wszystkim potrzebującym posyłam słoneczko, bo u nas aż za dużo dziasiaj:-)

Maaagda to Ty mi zabralas slonko ? :( ale dobrze ze chcesz sie podzielic :)
Co do jakosci to oczywiscie noe jest ekstra. Ale moja bratowa lupuje dla swojego dziecka pielucje tetrowa jedna za ponad 50 zl. Fakt ze jest mięciutka ale to stanowczo za duzo jak za jedna pieluche.

czasami sie trafiaja fajne jakosciowo, ja tez mam sporo rzeczy z pepco

miisia idzie do Ciebie sloneczko, bo u mnie tez byla burza i juz wyszlo slonce:tak:

No powiem Ci ze raz sie przejasnia a po chwili znowu burza. Trzeba wyjsc z domu i tak bo do prababci pojechac odwiedzić i meza z pracy odebrac :)

Miał być sernik na zimno,ale szkoda mi było czasu w kuchni stać, więc jest mega szybkie ucierane z morelami i konfitura morelowa :-)

reklama
Do góry