reklama
Czesc Wszystkim! Najwyzsza pora chyba sie ujawnic:-) Jestem z Wami od poczatku, czytam i mocno wszystkim kibicuje! W tym roku koncze 32 lata, jestesmy trzy lata po slubie. To moja trzecia ciaza, dwie poprzednie niestety sie nie utrzymaly pewno z tego powodu tak zwlekalam ale koniec z tym. Termin mamy na 7.12., jestem na luteinie i clexanie, zrobilam mase badan z ktorych nic nie wyniklo czekamy jeszcze na genetyczne, za tydzien ide do szpitala beda mi zakladac szew na szyjke, wydaje mi sie ze to tak profilaktycznie coby wyeliminowac wszystkie zagrozenia, moj lekarz jest bardzo ostrozny i woli dmuchac na zimne, ufam mu coz mi pozostalo. Z grubsza to by bylo na tyle jak macie jakies pytania to zapraszam;-)
Magda Singh
Fanka BB :)
Witam kochane moje po długiej przerwie...
Co do sikania to tez dosc czesto biegam...
Mdłości zanikły totalnie...Mam jakos wiecej energii...nawet pozwolilam sobie na mala kawusie wczoraj...ale do konca dnia mialam wyrzuty sumienia wiec jednak juz nie skorzystam...wole na stojaco zasypiac.
ja wozek mam juz upatrzony, łózeczko tez a ciuszki powolusiu kupuje....Łóżeczo bedziemy kupiowac turystyczne + materac bo od lutego ja z dzieciakami bede kursowała miedzy Polska a Uk. Małż dostał propozycje pracy...
W pt bylam na wizycie. Jak to dr powiedział "Ma pani wyniki tak dobre ze nie bede nawet komentowal". Wpisana jestem już w kalendarz planowanych cięć na 17.12 na 11:00.
Dał skierowanie na badanie moczu i 10.06 mam USG na przezierność karkową płodu. a dzien później wizyte.
Ok to tyle co u mnie i ide was nadrobic...
Pozdrawiam kochane i dbajcie o siebie
Co do sikania to tez dosc czesto biegam...
Mdłości zanikły totalnie...Mam jakos wiecej energii...nawet pozwolilam sobie na mala kawusie wczoraj...ale do konca dnia mialam wyrzuty sumienia wiec jednak juz nie skorzystam...wole na stojaco zasypiac.
ja wozek mam juz upatrzony, łózeczko tez a ciuszki powolusiu kupuje....Łóżeczo bedziemy kupiowac turystyczne + materac bo od lutego ja z dzieciakami bede kursowała miedzy Polska a Uk. Małż dostał propozycje pracy...
W pt bylam na wizycie. Jak to dr powiedział "Ma pani wyniki tak dobre ze nie bede nawet komentowal". Wpisana jestem już w kalendarz planowanych cięć na 17.12 na 11:00.
Dał skierowanie na badanie moczu i 10.06 mam USG na przezierność karkową płodu. a dzien później wizyte.
Ok to tyle co u mnie i ide was nadrobic...
Pozdrawiam kochane i dbajcie o siebie
Agrafka, Miisia dzieki za przywitania!:-) Clexan to sa zastrzyki ktore rozrzedzają krew dzieki czemu wiecej jej dociera do fasolki. Niby z badan nie wyniklo ze mam problem z gestoscia ale czesto sie je zaleca na wszelki wypadek.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Misia morele uwielbiam pod każdą postacią
Agrafko ja mam różne dni. Raz sikam co chwila,a innym razem wszystko się zatrzymuje :-?
Elka witaj i rozgosc się. Trzymam kciuki za
Ciebie :-)
Madzia wreszcie jesteś. Fajnie,że wyniki masz dobre. No i gratki dla męża za propozycje pracy ;-)
Agrafko ja mam różne dni. Raz sikam co chwila,a innym razem wszystko się zatrzymuje :-?
Elka witaj i rozgosc się. Trzymam kciuki za
Ciebie :-)
Madzia wreszcie jesteś. Fajnie,że wyniki masz dobre. No i gratki dla męża za propozycje pracy ;-)
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jeeeeee, rozpoczynam 400 stronę