reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Eli-ja mam po dupku tylko biale uplawy, a tak ok
Annemase- nie denerwuj się wszystko będzie ok :)
Kruszka- ja znam jedna zla historie Z lataniem ale to na pewno zbieg okoliczności
Magda- jaaa to już 3 mies a moja ciaza taka malunia. Potem wrzuce Wam moj film z yt Damiana z 11 t.c.
Ana86 - mam juz metrowe odrosty a tu daleko do konca trym.
Ulenka - ty sie odzywaj bo my razem jedziemy na tym samym wózku :D
Mitemil-nie moglam zajsc w ciaze bo miałam wys. Prolaktyne i jak przerwała m lek na to to moglam poronić, pozatym to nie zaszkodzi a na pewno pomoże.
Misia- kciuki zacisniete daj znac

reklama
Jagoda chcieli mnie zostawic w szpitalu ale wiadomo ze teraz to ja nie dam rady bo moj moze pracowac w domu ale ma teraz sysytemy jakies do wdrozenia w firmie I musi to skonczyc zreszta on to sie ze tak powiem na marysie nie nadaje a tak wogole to ja mam szpital jakies 500m od domu wiec nie widze sensu moge dochodzic na kroplowki do szpitala nic innego nie dostane ja uwazam ze nie jestem odwodniona ale polozna mi mowi co innego wiec juz dla spokoju sumienia sie na to zgodze

miisia a nie masz może tyłozgięcia macicy ? bo podobno w ciąży się prostuje i boli bardzo .

ja tabsy biorę bo w 5 tyg. zaczęłam plamić , a rok wcześniej poroniłam , a to plamienie to też nie wiadomo z czego

Miisia- ja też miałam na samym początku 4-5 tydzień takie bóle podbrzusza, że w nocy się budziłam z bólem i aż mnie skręcało. Byłam na wizycie u gin i powiedziałam jej o tym i się okazało, że ten ból podbrzusza to nie macica, tylko zapchane jelita, spowodowane mega zaparciami. Dostałam syrop na zaparcia i od jeszcze tego samego dnia bóle brzucha minęły jak ręką odjął. Życzę Ci, oby u Ciebie to także było spowodowane zaparciami.

mama290
- bardzo się ciesze, ze poszłaś do lekarza. Teraz będziesz brala leki, dostaniesz kroplówkę i będzie już tylko lepiej!

Magda z uk- dziękuje Ci Kochana za wsparcie!

Hej :) ja niestety dzisiaj będę jechać do szpitala zeby sprawdzic te bole brzucha i naglr nudnosci ktorych nie było przez caly okres. Małż dzisiaj w nocy siedział przy mnie i mi masowal plecy bo nie wyrabiam z bolu a brzuch to mi malo co nie eksplodowal . Strasznie sie boje co to moze byc i mam nadzieje ze nudnosci od hormonow a bole od rosnącego domu dla malucha :(
Czy Wy tez tak mialyscie ? Bądź macie? Buziaki milego i spokojnego dnia :*

Ja mam bóle brzucha, stąd ta nospa. Czasem chodzę zgięta jak scyzoryk, ale lekarz mówi, że do 20 tc to normalne, bo macica rośnie, a więzadła się naciągają :confused:

hej dziewczyny,dzis nieco lepiej:-)
piszecie o wymiotach,ale ja az tak ostro to nie wymiotuje,tylko caly czas mam mdlosci,a wymioty kilka razy tylko w ciagu dnia. najgorsze te mdlosci i zawroty i te ciagle odruchy wymiotne..bleee Dzis nawet dosc duzo zjadlam i na razie jest prawie dobrze ,tak na 70% wiec calkiem,calkiem:-) Wiecie co mnie jeszcze niepokoi ...troche glupia sprawa,ale co tam.... chodzi o to ze od tyg jak robie kupke to taka bardzo jasna jest jakby odwapniona czy cos..nie wiem czy to normalne czy moze jakis wirus.... doradzcie cos...
Jestescie kochane ,ze myslicie o mnie jak mnie nie ma,milo to czytać.

Ja już po wizycie. Tak jak myślałam pogadanka i nic konkretnego. Dołożyli tylko skierowan na badania i tym sposobem upuscilam 8 fiolek krwi....aż mi dziwnie słabo teraz :-/ Ogolnie cała ekipa lekarzy mnie pamięta doskonale. Byli pod wielkim wrażeniem, że tak szybko wracam,ale pozytywnie nastawieni. Teraz mam czekać na wezwanie na scan i za dwa tygodnie przyjść znowu. Cieszę się,że i oni podeszli ok do kolejnej mojej ciąży. Zostało jeszcze tylko zobaczyc w końcu maluszka i odetchne z dużą ulgą :-)

Mama dobrze,że się Tobą zajęli. Odwodnienie jest na prawdę bardzo groźne. Uważaj na siebie!

Agrafko koniecznie wrzuć filmik. Z chęcią zobacze :-) Ja pewnie jak dotrę na usg,to mój okruszek będzie miał już z 6 cm....szkoda,że nie mogłam go zobaczyć szybciej.

Paulina maria heheheh na twoim suwaczku pisze ze dziecko jest wielkosci sliwki a na zdjeciu sliwaka wyglada jak glowa obcego:-)zjadlam kanapke I nic chyba zastrzyk dziala Anula ja do lekarza to co tyd laze ale myslam ze mi przejdzie w koncu ze dam rade a tu coraz gozej bylo mam nadzieje ze pojda sobie precz te mdlosci dziadoskie nie wiem z czego tu sie cieszyc niby stan blogoslawony a takie atrakcje jutro moze przejde sie do chinczyka niech mi zrobi jakas akupun kture na mdlosci I na plecy

reklama
Tak mam tylozgiecie macicy wiec to możliwe. A choruje przy okazji na nowotwór złośliwy zrazikowo komorkowy ale jakos to dla mnie nie problem

Do góry