Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mijenka różnie. Jak jestem zmęczona i nie dojem to mi zimno ciągle,ale bywa znowu,że mu duszno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak jak piszesz, kasa nie najważniejsza, ale jednak mieć podstawę w Pl, to chyba i tak lepiej, niż mieć w uk 400f tygodniowo, a na zwolnieniu 88f tez tygodniowo :-/ Ja pracować nie muszę,ale dla tych co muszą jest to wówczas trudny temat.
Dziewczyny mam pytanko...jak jest w farbowaniem włosów w ciązy? zwlaszcza w pierwszym trymestrze? mozna?
Anula zazdroszczę mdłości... ja się dobrze czuje i to mnie znów martwi :-( dzis nawet piersi bez szału jeżeli chodzi o ból...
To ja sie ciesze ze w koncu mam swoj kolor :-) tyle czasu malowalam a na "starosc" zachcialo sie swoich hih jak zaczne siwiec to zaczne malowac znow
czesc dziewczyny:-)
ja tylko na moment pokazac ze nadal zyje. Kurcze nie wiem co jest ale mam masakre!!!!!!! od jakiegos tyg żyganko,mdlosci,nic nie moge jesc ,normalnie od jedzenia mnie odrzuca,zapachy mnie mecza,nawet komp mnie do szalu doprowadza i dlatego wcale nie zagladam. Do tego dochodza bole glowy...ech
dziewczyny bo juz zaczelam sie denerwowac...czy macie moze takie odruchy wymiotne?? ja prawie caly czas tak mam i pic sie chce strasznie,normalnie spierzchniete mam usta i caly czas musze pic.
Nie nadrabiam co u Was i prosze nie smutkajcie sie i nie jest to wyraz mojej antypatii ,poprostu nie mam sily a Was uwielbiam. Jak tylko bedzie lepiej wracam do Was kochane.
Duzo zdrowka Wam zycze mamuski
Dziewczyny..chciałabym się z Wami pożegnać i życzyć UDANYCH, ZDROWYCH, SZCZĘŚLIWYCH CIĄŻ. MAM NADZIEJĘ ŻEI DLA MNIE ZAŚWIECI SŁONECZKO NIEBAWEM
Jutro mam być w szpitalu o 8 rano, dostanę tabletki na wywołanie, potem zabieg. Boże....tak bardzo boje się tego wszystkiego!!!!!!!!! Boje się !!!!!!!!
A powiedzcie mi jak jest z jedzeniem oscypków?? W pierwszej ciazy czytalam, ze nei wolno jesc nic wedzonego i surowego i tegos ie trzymalam, ale w przyszla srode jade na wycieczke z uczelni na bacowke no i jak ja sie powstrzymam od niejedzenia takiego serka
I jeszcze jedno mozna latac samolotem prawda nie ma zadnych pzreciwskazan. W sumie przy ustalaniu kolejnej wizyty wspomnialam ze w danym dniu nie moge bo wylatuje i gin nic nie powiedziala wiec chyba mozna
Milego dnia :-)