reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Doris- strasznie współczuję
Ja to samo przeżywalam w 2009 roku. Nie poddawaj się nastepna ciaza będzie ukojeniem..
Mama- nie podoba mi sie to ich podejście do ciąży. Ewidentnie organizm traktuje ciąże jak Intruza.
Przydal by ci się jakis lek może ktoś z pl Ci wyśle
Magda z uk- czekamy na informacje
Slonko,jopal- ja też lecę na dupku.duphastonie I to 3 razy dziennie
Kar1986- superasnie ze wizyta udana :)
Paulina maria- straszne Ci współczuje. Musi bardzo bolec :(
1szy raz pisze z tel koslawo. Wczoraj powiedziallam w pracy i dyrektor uscisnal mi dlon,gratulowal, a ja stalam jak slup soli bo to wredny czlowiek

Slonko,jopal- ja też lecę na dupku.duphastonie I to 3 razy dziennie

widzę że nie tylko ja na tym jadę :)
kiepsko po tym na początku się czułam , 2 tyg nie mogłam samochodu prowadzić , teraz już lepiej .
pisałyście coś o migrenach , ja mam tak zwaną pokarmową , jak się nie pilnuję i zjem coś zakazanego :) to wiadomo co będzie :(

Jopal - ja od początku ciąży jestem na luteinie i też źle się po niej czuje... Witaj w klubie kluch w gardle.. Dla mnie to najgorsze :/ no ale ponoć taka reakcja nie jest niczym złym, po prostu progesteron moze potęgowac takie dolegliwości :/
Eh.. Jakoś też padł mi humor po wiadomości od doris.. Miałam nadzieję że to co najgorsze było już za nami i wszystkie bezpiecznie dotrwamy do końca tego trymestru a potem do końca ciąży :-(

Agrafko dziękuję :-) Faktycznie reakcja bossa zaskakująca,ale dobrze. Przynajmniej będziesz spokojniejsza. Pisać z tel nie lubię,ale nie mam wyjścia,bo wiecznie wybiegu...idzie się przyzwyczaić :-)

Doris współczuję Ci bardzo, moja druga ciąża skończyła się dokładnie tak samo, żadnych złych objawów poprostu przykra wiadomośc podczas zwykłej wizyty.

Mnie też muli ale bez wymiotowania. I tylko w wybrane godziny w ciągu dnia. No i najbardziej jak jestem głodna więc jem po troszeczku co 2/3 godziny. W piatek wieczorem mam wizytę i jestem już troche spanikowana tym faktem.

Hej dziewczynki :)
Staram się podczytywać Was na bierząco ale już nie pamietam, co chciałam napisać :p
Tragedia z tym jedzeniem, robię się głodna i nie wiem, co bym zjadła oO zrobilam rano bułkę z serem i pomidorem, pół zjadłam z bólem, pół leży i nie wiem, czy się nad nią zlituje :/

Ja dziś wyszłam bez śniadania i mnie lekko muli. Muszę koniecznie coś sobie kupić, bo jak mi przyjdzie długo czekać u lekarza to nie będzie fajnie :-/

reklama
Do góry