reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ktoras z was w lipcu ma rozmowe o prace w przedszkolu - odrazu napisze, zebys na nia nie liczyla jesli ciaza bedzie widoczna, nawet jesli rozmowa bedzie w lipcu a rozpoczecie pracy we wrzesniu to nie da Ci po rostu umowy o prace. Lub da Ci na zastepstwo i jak znajdzie kogos nowego to Ciebie zwolni. Chyba, ze dyrektor/ka to naprawde w porzadku czlowiek i wie, ze nie dostanie opier.... od organu prowadzacego.

reklama
Oomamba dziękuję za dobre słówko :-)

Cypryda taki pracodawca na wagę złota! :-)

Ona w I ciąży widoczny brzuszk miałam w 5 miesiącu. Tzn taki,że już wszyscy widzieli. W II tak w 4 miesiącu. W 3 o dziwo dopiero po połowie,ale może dlatego,że sporo schudłam przed ciążą. Teraz ja czuję,że już mnie wypycha,ale nim inni zauważą,to jeszcze dużo czasu minie.

U mnie tez juz widac. Ogolnie schudlam 3 kg, spodnie w nogach sa luzne, a w brzuchu za bardzo juz opinaja.

Gdzie jest Ulenka????

Cypryda jestes pewna ze powinni przedłużyć?bo moja przyjaciółka obecnie jest na umowie o pracy na okres próbny 3 miesięczny... czy w ttm wypadku również jej przedluza?i co się jej będzie należało?platne zus do porodu?czy moze i zus i roczny macierzynski?

To też inaczej czujemy my,ciężarne. Inaczej widzą nasz brzuszek Ci,co wiedzą o ciąży,a jeszcze inaczej Ci,co pojęcia nie mają ;-)

Ja w pierwszej ciąży brzuch taki prawdziwy ciążowy widoczny był kolo 4-5 miesiąca, ale ja od początku ciąży tak się dumnie wyprężałam, że swój lekko spasiony wtedy brzuch od początku traktowałam jako ciążowy haha dopiero teraz z perspektywy czasu widzę na zdjęciach że przez pierwsze miesiące nie było widać ciąży, a zwykłe sadło:D

A teraz widać już, choć niewiele:)

Oomamba haha...słuszne spostrzeżenie :-D Mnie teraz bawi,jak ktoś wie,że jestem w ciąży i doszukuje się tego ciazowego brzuszka,bo to nie tak hop siup :p Wiadomo,ja widzę ze rośnie,ale póki co tylko ja :-)

reklama
Do góry