reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

mijenka - witaj, rozgość się :)

jagoda - ja tez nie doświadczyłam mroczków. także nie pomogę...

A ja dziś jak bomba zegarowa chodziłam, aż w końcu wieczorem wybuchłam - oczywiście o byle co. Pokłóciłam się z mężem... Mały się też przez to chyba rozdrażnił, wymyślał co chce zjeść na kolację i po chwili zmieniał zdanie i chciał coś innego. Ehh ... myślałam, że zwariuję. Teraz jest już lepiej. Uffff....

reklama
hej melduje, że dalej jestem ale nie mam czasu Was nadgonić, zarobiona jestem. Odezwę się jak Was nadrobię bo chwilowo nie w temacie jestem, pozdrawiam wszystkie mamuśki.:-) /nawet nie wiem na której stroeni zacząć:-D

Jagoda może to jakaś zmiana ciśnienia? A może po prostu byłaś zmęczona? Koniecznie powiedz o tym lekarzowi i uważaj na siebie;-)I zdrówka kochana. Oby to było nic poważnego!

Estranea mąż na pewno zrozumie;-) Pogadaj z nim na spokojnie. Hormony potrafią dać mocno popalić i czasem trudno nad tym zapanować, ale postaraj się nie mieć chociaż wyrzutów sumienia, bo to w niczym nie pomoże. Ja po takich akcjach zawsze przytulam się do męża, przepraszam i jest dobrze. Obyś jutro miała lepszy dzień:happy:

Jopal nie nadrabiaj, tylko daj znać, co u Ciebie? Jak się czujesz?:happy:

DZIEWCZYNY poddaje sie plik zapisal sie z tel w mp4 i niemoge dodac dodalam do yt i czarny obraz, no chyba ze ktoras z was wie jak taki wgrac i moge wam tu wstawic?
Po za tym u nas wszystko oki.

Witam!
A jakbyś prosto z telefonu na forum.chciała dodać? Nie pójdzie?

Ja jak zwykle trochę po 6.00 wstaje i spać nie mogę! No jakiś budzik mam w głowie? o_O Do tego sny z kosmosu jakieś, dziwolągi.
Pewnie to po kolacji, bo też była udziwniona. Uwaga! Wymyśliłam pizze z kaszanką ;-) Znaczy ja ją samą robiłam! Na zakupach zachciało nam się takiej swojskiej kaszany, wiec wzięliśmy większy kawałek. Swoją drogą zakupy z tak wybrednym poczuciem smaku, to męczarnia! Aha... co z kaszanką. W drodze do domu już była opcja zdrowego McDonald'a i KFC, a ostatecznie obojgu dorosłych zachciało się pizzy ;-). Ponieważ żal nam było marnować kaszankę, bo zazwyczaj pizza wychodzi taka, że na dwa razy jemy, to pomyślałam, żeby spróbować. No i nie zawiodłam się! Polecam, jeśli macie chęć na eksperymenty.

Piszecie o bólach kręgosłupa. Ja narazie Tfu-Tfu-tfu nie mogę narzekać, ale wiem sama co znaczy! Kiedy człowiek nie może się ruszać. Ostatnio bolało mnie okrutnie, kiedy (jak sprytnie wyliczyłam) zagnieżdzało się jajo. O matko! Jak kaleka, godzinę siadałam. Skończyło się na ketonalu, ale nie wiedzialam jeszcze o ciąży :-( Każdy napewno ma swoje wypracowane pozycję na takie niedyspozycje. Ja np. lubię wypinac kręgosłup, albo siadając cześć ledzwiową mocno wypycham do przodu. No i koci grzbiet.
Mam nadzieje, ze to krotkotrwała kontuzja u Was.

No i ból głowy. Ja polecam kawe, bo i bez ciąży w takich przypadkach pomaga. Pogoda teraz strasznie zakręcona i ja bym tu doszukiwała się powodu. Chociaż ja np. nie biorę leków na alergie i mam tak załadowany nos, zatoki, że rano (jak dziś) głowa pęka, do czasu aż oczyszcze te rejony.

Trzymajcie się dziewczynki ciepło, bo pogoda.... godna pożałowania!

Hej :-)
W Gdańsku paskudnie... pada. Obym dziś miała lepszy dzień :-)
Dzis chce kupić pierwsze ciazowki ;-) zobaczymy czy sobie coś wynajde

Powodzenia ewelinka! Ja wczoraj pojechałam na zakupy z nadzieją na powrót z ubraniami, może nie koniecznie ciążowymi i wróciłam tylko z balerinami bardzo "koło domu" :-/
Ciiii.... U mnie słonko wychodzi trochę :-)

reklama
Witajcie!

U nas nad morzem pogoda też nie rozpieszcza, ciągle leje deszcz. Ale przynajmniej dość ciepło jest.

Ewelinka- udanych zakupów! Ja swoje spodnie kupiłam w H&M MAMA. Za jeansy rurki płaciłam 79 zł, a za getry 39,90 zł za sztukę. Ale mam jeszcze kartę z citi handlowy i jak placę tę kartą, to mam 25% zniżki na co drugą rzecz, więc jeszcze mniej płaciłam.

Do góry