reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja też mam dziś lekkiego lenia:zawstydzona/y: Byłam na zakupach, a teraz griluję kurczaka do tortilli i dziś nic więcej nie robię, bo energia uszła....:-pDobrze,że mąż posprzątał:happy:

Hihi, Dziewczynki ja też posprzątałam, uprałam, ugotowałam i paaadłam! Spałam jak zabita :laugh2: A że była u mnie Mama na gościnie, to nawet nie wiem kiedy sobie poszła, bo jak usnęłam, to jeszcze była a teraz już jej nie ma jak się obudziłam. Ech, gościnnością to ja dzisiaj nie grzeszę :eek:

Ja dzisiaj jechalam tramwajem i bylam tak zmeczona po calej nocy spania ze zasnelam w tramwaju i obudzilo mnie wlasne chrapanie... :( dobrze ze jak sie obudzilam po 15 minutach nadal nie bylo nikogo w nim nie bylo ;)

Przestałam się godzinkę bo już nie dawałam rady normalnie funkcjonować a teraz jestem tak rozbita ze pewnie już z łóżka dzisiaj nie wstane...

Mijenka pewnie ze możesz do nas dołączyć...napisz coś o sobie

A ja dzis lenie sie tez, jest mega goraco u nas 27°C! Maz robi pozadki na ogrodku a my w domu ale trzeba by gdzies ruszyc w koncu tylek :p

Ps. Ale jaja hehe wpisalam slowo leniuchu.... zamiast lenie sie i mi z automatu gwiazdki wpisalo ze niby to przeklenstwo :p

Ostatnia edycja:
Jesteśmy ze Szczecina :)
Termin wg OM mamy na 2.12
W środę widziałam się z maleństwem, ma całe 3,2cm :D

Widzę, że nie jestem osamotniona w walce z sennością :)

Mijka gratuluję maleństwa :)

Chyba wszystkie mamy taki senny dzień bo wyjątkowo na forum dzisiaj cisza...

reklama
Do góry