reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Tak pierwsze.
W sumie to nie wiem, czy dlugo. Poprostu w zeszłym roku w czerwcu gin zapytał, ile mam lat i, że chyba wypadałoby zacząć się starać i zrobić jakieś badania. Potem bromergon, najpierw ja potem jeszcze mąż i proszę! :)
Chociaż ja bym to bardziej określiła, że ja brałam tabletki a mąż starał się mnie zapłodnić ;)

Mijenka witaj i serdecznie gratuluję! :-)

Ja nie wierzę normalnie,ale u nas gorsza pogoda niż jesienią :-/ Wieje i leje,a do tego zimno.

Witam Was moje drogie.Po przeczytaniu paru waszych wypowiedzi,poczułam sie raźniej ...Jestem ostatnio notorycznym leniuchem,padam ze zmęczenia ,tylko po ogarnieciu mieszkania....:)śpię bez przerwy,a to dopiero 12 tydzień ...Pozdrawiam

Darka to nie jesteś sama;-) Dla Ciebie to dopiero 12 tydzień, a dla niektórych już....jesteś tak blisko II trymestru,że tylko się cieszyć:happy:

Czarna u nas rok temu o tej porze już była super pogoda i długo się trzymała, a teraz...ehhh...w piątek musieliśmy wyjąć znowu zimowe kurtki, bo tak było paskudnie:baffled: Wiem,że to w końcu minie, ale już mnie tak strasznie męczy ta pogoda...U Was faktycznie upał. Też tak nie lubię. U nas upałów jakiś ogromnych nigdy nie ma. Tak w sam raz jak dla mnie;-)

Witaj Mijenka;)

Dziewczyny miala ktoras z Was taki objaw; mroczki przed oczami ze ledwo widzialam i za kilka minut okropny bol glowy. Nie wiem co sie dzieje. Polozylam sie i mroczki przeszly ale glowa dalej boli...

Wogole to przezebienie mnie lapie..buuu

reklama
Magda, Jagoda cześć :D

Mroczków nie ale bóle głowy często, szczególnie teraz jak się ciśnienie zmienia :(
A przeziębienia nie zazdroszczę, ja już na szczęście po i mam szczerą nadzieję, że nie złapie mnie kolejne do końca ciąży oO

Do góry