slonkoonline o kurcze, to musial byc naprawde przerazajacy widok, dziecko w drgawkach... ja Ci sie wcale nie dziwie, sama bym chciala pakowac dziecko do auta i do szpitala jechac. Boze, ile to sytuacji czlowiek musi zniesc i zimna krew zachowac...
te ciaze z zaskoczenia to jest dopiero hardcore... nie wyobrazam sobie dowiedziec sie np w 5, 6 msc i potem zachodzic w glowe czy to co robilam gdy nie wiedzialam o ciazy mialo jakis negatywny wplyw na nia...
Magda_z_uk wow, to kawal drogi, ja jestem z Leeds
kurcze, musisz miec tam przepiekne widoki, w lipcu lub w sierpniu chce wlasnie na dlugi weekend sie wybrac do Walii, pozwiedzac
ja sie wlasnie boje, ze z dieta moge nie dostarczac wszystkiego co potrzebne dla organizmu bo nie jem ryb, no chyba ze sledzik od czasu do czasu, staram sie jesc sporo warzyw, ale roznie z tym jest. Wiem, ze jak wyniki sa ok to nie trzeba jesc suplementow, ale do czasu wizyty u lekarza bede zazywac. A jak pojde na 1 wizyte to beda mi pobierac krew? Bo kolezanka mi opowiadala, ze na 1 wizycie po prostu stwierdzili, ze jesli test wykazal ciaze to jest w ciazy, zwazyli ja, zmierzyli cisnienie i tyle..
Boje sie ze mogepotrzebowac podtrzymania ze wzgledu na poprzednie poronienie
Wiem, ze teraz moze byc calkiem inaczej i przeszle poronienie nie decyduje o przyszlosci kolejnej ciazy, jednak ten wewnetrzny strach sie utrzymuje
no wlasnie... magiczny 6 tydzien, wszedzie spotykam sie z opiniami, ze wlasnie wtedy pojawiaja sie objawy. no zobaczymy
kurcze, wlasnie mi sie przypomnialo... wiecie co, we srode 3.04 wzielam 3 tabletki anadin extra (polaczenie aspiryny, cofeiny i paracetamolu), w czwartek jeszcze 1 bo cholernie bolala mnie glowa. dopiero w sobote dowiedzialam sie o ciazy. czytalam w necie, ze aspiryna jest bardzo niewskazana w ciazy
zwlaszcza we wczesnej fazie
i znow sie dobijam mysleniem
edit
ankax o rany, wspolczuje kochana, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i zycze Ci powodzenia!!!!! Jestem pewna, ze niedlugo zagoscisz na styczniowkach!!!