reklama
K
konto usuniete.
Gość
Jestem pewna, że mówiłam to już tysiąc razy, ale Matik, lekarz Ci powie, że jesteś w ciąży i będziesz miała dzidzię - za to zaciskam kciuki
Gosia, zachcianki? Chyba jeszcze nie
AniaWroc, ja też nie mam prawie wcale apetytu - zupełna przeciwność, bo żarłok ze mnie niesamowity zawsze był..
Gosia, zachcianki? Chyba jeszcze nie
AniaWroc, ja też nie mam prawie wcale apetytu - zupełna przeciwność, bo żarłok ze mnie niesamowity zawsze był..
Matik2012
Fanka BB :)
Dzięki kochane
Dużo zdrówka i spokoju życzę
Dużo zdrówka i spokoju życzę
hey witam się weekendowo :-) mam pytanie czy któras z was orientuje się jaki powinien być progesteron mniej wiecej na tym etapie ciąży? beta wczorajsza dorodne 1503 ale progesteron tylko 7,5 mimo duphastonu :-( i troszke się martwię bo wizyta dop w czwartek
Matik2012
Fanka BB :)
To lepiej zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj go , bo jest niski faktycznie
No i niestety wypisuję się z grudnia kochane
Dziś test ma drugą słabiutką kreskę , zrobiłam 2 szt
Trzymajcie się dziewczyny i powodzenia
Na pewno będę Was podczytywać
No i niestety wypisuję się z grudnia kochane
Dziś test ma drugą słabiutką kreskę , zrobiłam 2 szt
Trzymajcie się dziewczyny i powodzenia
Na pewno będę Was podczytywać
Ostatnia edycja:
K
konto usuniete.
Gość
AniaWroc, a nie masz na wynikach z boku podanej normy? Ewentualnie w internecie powinno być podane, a jak jeszcze masz wątpliwości, to skontaktuj się z lekarzem ;-)
matik będę trzymała kciuki za Ciebie!!!!!!
dziewczęta,prawdziwy weekend jaka cisza...
Moj małżonek z moim bratem sprzatali dzis swoje samochody tak posprzatali ze moj maz ledwo do domu wszedł. O Boże...
Myszka moja padła o 20.40 az w szoku jestem bo chodzi spac CODZIENNIE ok 23-24....
ja tez nie mam sily,coś słabo sie czuje. chyba jutro tesciom powiemy o dzidzi... no i szefowej w poniedzialek powiem-tak postanowilam pracuje w sklepie wiec jest ciezko trzeba nosic napoje piwo itd...co bede zanudzac ale czasami jest strasznie ciezko a wiem ze jak jej powiem to bedzie mi pomagala.;-)
a wam jak weekend mija???
dziewczęta,prawdziwy weekend jaka cisza...
Moj małżonek z moim bratem sprzatali dzis swoje samochody tak posprzatali ze moj maz ledwo do domu wszedł. O Boże...
Myszka moja padła o 20.40 az w szoku jestem bo chodzi spac CODZIENNIE ok 23-24....
ja tez nie mam sily,coś słabo sie czuje. chyba jutro tesciom powiemy o dzidzi... no i szefowej w poniedzialek powiem-tak postanowilam pracuje w sklepie wiec jest ciezko trzeba nosic napoje piwo itd...co bede zanudzac ale czasami jest strasznie ciezko a wiem ze jak jej powiem to bedzie mi pomagala.;-)
a wam jak weekend mija???
reklama
witam dziewczyny moge dolaczyc?? dzisiaj rano zrobilam jest i jest pozytywny bardzo sie ciesze i mam wielka nadzieje, ze wszystko bedzie ok bo juz jedna strata za mna.. ale jestem przeszczesliwa, juz sie zaczytuje wszystkim artykulami o ciazy