reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Matik ja równiez trzymam kciuki :****
gosia91 ja zachcianek jeszcze żadnych nie mam a nawet mogłabym powiedzieć że wręcz przeciwnie wogóle nie mam apetytu :shocked2: sniadanie jem ok 12 bo wczesniej nie mam potrzeby i to jedyny posilek przy jakim moglabym zostać

reklama
Jestem pewna, że mówiłam to już tysiąc razy, ale Matik, lekarz Ci powie, że jesteś w ciąży i będziesz miała dzidzię - za to zaciskam kciuki :tak:
Gosia, zachcianki? :unsure::no2: Chyba jeszcze nie :sorry:
AniaWroc, ja też nie mam prawie wcale apetytu - zupełna przeciwność, bo żarłok ze mnie niesamowity zawsze był.. :eek:

hey witam się weekendowo :-) mam pytanie czy któras z was orientuje się jaki powinien być progesteron mniej wiecej na tym etapie ciąży? beta wczorajsza dorodne 1503 ale progesteron tylko 7,5 mimo duphastonu :-( i troszke się martwię bo wizyta dop w czwartek

To lepiej zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj go , bo jest niski faktycznie
No i niestety wypisuję się z grudnia kochane
Dziś test ma drugą słabiutką kreskę , zrobiłam 2 szt

Trzymajcie się dziewczyny i powodzenia
Na pewno będę Was podczytywać ;)

Ostatnia edycja:
AniaWroc, a nie masz na wynikach z boku podanej normy? Ewentualnie w internecie powinno być podane, a jak jeszcze masz wątpliwości, to skontaktuj się z lekarzem ;-)

matik będę trzymała kciuki za Ciebie!!!!!!:)

dziewczęta,prawdziwy weekend jaka cisza...:)
Moj małżonek z moim bratem sprzatali dzis swoje samochody tak posprzatali ze moj maz ledwo do domu wszedł. O Boże...

Myszka moja padła o 20.40 az w szoku jestem bo chodzi spac CODZIENNIE ok 23-24....
ja tez nie mam sily,coś słabo sie czuje. chyba jutro tesciom powiemy o dzidzi...:) no i szefowej w poniedzialek powiem-tak postanowilam pracuje w sklepie wiec jest ciezko trzeba nosic napoje piwo itd...co bede zanudzac ale czasami jest strasznie ciezko a wiem ze jak jej powiem to bedzie mi pomagala.;-)

a wam jak weekend mija???

Cześć dziewczyny :-) jakim Wy jesteście dla mnie wsparciem, troche przestałam schizować, macie racje że to w niczym nie pomoże :tak: jak sie czujecie? Ja zaczełam popuszczać... Wściekam sie przeokropnie :crazy:

reklama
witam dziewczyny :) moge dolaczyc?? dzisiaj rano zrobilam jest i jest pozytywny:-D bardzo sie ciesze i mam wielka nadzieje, ze wszystko bedzie ok bo juz jedna strata za mna.. ale jestem przeszczesliwa, juz sie zaczytuje wszystkim artykulami o ciazy :)

Do góry