reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Najważniejsze, że celnie :)! Ja właściwie nie pamiętam dnia potencjalnie wypadkowego stosunku, tzn.daty...ale póki nie ma @, ja mocno wierzę :) Mimo braku planowania itp. :) Nieplanowane nie znaczy niechciane i niekochane, czyż nie ? :happy2:

k8libby to teraz nic, tylko się cieszyć i dbać o siebie proszę :) Ja nigdy się nie przejmowałam wypadkami przy pracy, bo zawsze było cacy i @ przyszła, a w międzyczasie żadnych objawów... Tym razem jest inaczej, tzn. czuje się "inaczej", ale jak mówiłąm, może mi się tylko wydawać...

Hej dziewczyny,
Tu instrukcja jak wstawić suwaczek, post Ewuni22:
https://www.babyboom.pl/forum/kielce-i-okolice-f242/jak-wstawic-suwaczek-zdjecie-avatar-34937/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie piszcie proszę o jakichs małych szansach na donoszenie czy coś takiego :eek:
Po co mamy się stresować, przecież każda z nas powinna się teraz cieszyć ciążą.
Każda z nas chce żeby wszystko było ok. Wspierajmy się, a nie dołujmy...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak dzisiejsze samopoczucie?
My dziś jedziemy do teściów - powiemy im o dzidzi :-)
Już się nie moge doczekać.
---------------------------------------
Któras pytała kiedy powiedziec w pracy. Ja czekam do 12tc.
Wtedy powiem. Ale są rózne sytuacje, więc wiadomo, że pewnie każda z nas inaczej.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brzuch czasami nadal mnie pobolewa, ale sądzę, że to macica się rozciąga, bo to nie jest taki zwykły ból.
Moja beta z 14dpo 137,1, a progesteron 53,7 :tak:
Przyrostu nie robiłam, czekam na I wizytę.
Staralismy się oficjalnie od września/października 2013.
Mam torbiel endometrialną w lewym jajniku, ale przez to nie było przeciwwskazań do starań.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miłego dnia, dzisiaj już WEEEEEEEEEEEEEEKEND!!

Ostatnia edycja:
Witam :-) Coś nie mogę nadażyć za Wami :-D Witam wszystkim nowe mamusie . Kurczę zazdroszczę wam tak szybkiego zajścia w ciążę. My na pierwsza córeczkę czekaliśmy 3 lata w międzyczasie straciliśmy 2 maluszki i teraz po 8 miesiącach się udało :tak: Ale też nie jest łatwo. Dzisiaj jadę na powtórkę bety i progesteronu zobaczymy co będzie. Co do pracy bo któraś z Was pytała to ja juz powiedziałam ponieważ od 2 tyg jestem już na l4 i tak już napewno do końca ciazy. Pozdrawiam mamusie :-) Matik a jak u ciebie. Wszystko ok?

edit: poprosiłam administratorki o zmianę nazwy naszego tematu głównego coby nie było wątpliwości który nim jest :) i nie robiło się niepotrzebne zamieszanie z zakładaniem nowych tematów :)

Ostatnia edycja:
Patrze na ten grudzień i zastanawiam się w co ja się ubiorę na święta? Najchętniej to bym się z domu nie ruszyła przez następne 2 miesiące...

k8libby ja mam nadzieję ze na świeta będzie cieplo :tak: co do siedzenia w domu to jeszcze ci się odechce :-) ja tak mówilam w pierwszej ciąży a po miesiacu już ciągnełam do ludzi. teraz też siedze w domu ale mam córcie więc jest z kim "pogadać" :-p
a i dostalm info od administratorki żebyśmy pomyślały kogo wybrać na moderatorkę naszego grudniowego forum coby porządku pilnowała :)

reklama
Witam Wszystkie Dziewczyny :) dziś kolejny nowy dzień, a to oznacza, że co raz bliżej terminu @ (która mam nadzieję, że nie nadejdzie:-))
Jak Wasze samopoczucia Kochane Kobietki ?:)

Do góry